جمعه، آبان ۰۱، ۱۳۹۴

ایران#iran# «تصویر طنز یا تصویر سیه روزی؟!»

تاريخ: PM 10:16:25 1394/7/30



 
 
کمتر کسی در دنیا هست که نداند در هندوستان کسی گوشت گاو مصرف نمی‌کند، اما چه شده که هند، تصمیم گرفته گوشت گاو خود را، آن هم فاسد شده، برای کشورهای دیگر صادر کند. البته این کار امکانپذیر نیست مگراینکه موانع قانونی این صادرات در کشورهای مقصد، از طرف هیأت حاکمه در آن کشور برداشته شود، امری که فقط با کار و هماهنگی فشرده بین کلاهبرداران و زالوهای اقتصادی و رانت‌خواران حکومتی در آن کشورها امکان‌پذیر است والا مطلقاً این امر امکان‌پذیر نیست. یکی از کشورهایی که دریچه ورود گوشتهای گاو هندی را به سهولت باز کرده حکومت ایران است.

از جمله امور تولیدی که در حکومت آخوندی در حال نابودیست، دامداری و دامپروریست. در همین حال کارگزاران حکومتی اقدام به وارد کردن گوشت بوفالوی هندی در بازار کرده‌اند. امری‌که سر و صدای زیادی حول آن ایجاد شده. ولی سؤال این است که چرا در حالی که سرکردگان این حکومت مدعی خودکفایی، تولید و به‌خصوص اشتغال‌زایی هستند، تولیدات داخلی، از جمله صنعت دامداری در حال رکود و نابود شدن است. چه کسانی و چگونه از نابودی دامداریها به سرمایه‌های بادآورده دست پیدا می‌کنند؟

در یک مورد یکی از دامداران کشورمان وضعیت اسفبار کاری و معیشتی خودشان را این‌طور بیان می‌کند:
«تمام دامداران بدهکارند. والله خانه‌ام را فروختم ولی نتوانستم جوابگو باشم. این‌جا 220 گاوداری بود. ولی 100تای آن ورشکست شده، 50 درصد آن‌هم از بین رفته».

دامدار دیگری وضعیتش را این‌گونه توضیح می‌دهد: «این‌جا جزو یکی از گاوداریهای درجه یک استان تهران بود. سال به سال بدتر شده. گاوی که با زحمت فراوان، می‌خواهم بعد از 27ماه یک گوساله از آن بگیرم و یا روزی 30-40 کیلو از آن شیر داشته باشم، به‌خاطر وضعیت بدمالی، مجبورم به کشتارگاه ببرم».

دامدار دیگری گفت: «سال پیش صد تا گوسفند داشتم، الآن به عدد 25 رسیده.10 تا از گاوهایم نیز مرده. با این‌که بیمه هم بودم ولی بیمه پول 4 گاو را به من نداد. دامداری دیگر نابود شد. دامداران همگی در حال انصرف دادن هستند».

ودامدار بعدی گفت: «30 رأس دام به همراه 19 رأس گوساله‌ام مرده. 5سال است کسی به دادم نمی‌رسد. خجالت می‌کشم به افرادی که این‌جا کار می‌کنند بگویم بروید بیرون. (تلویزیون رژیم ۹۴/۶/۷)

در همین رابطه خبر رسیدن گوشتهای هندی به بازار، نمک به روی زخمهای این دامداران است. به‌صورتیکه در مورد وضعیت اسفناک صنعت دامداری کشور، سایت حکومتی تابناک این‌گونه اذعان کرد: «استراتژی و نقشه راه حوزه تولید مشخص نیست و به علت نبود حمایت ناچار می‌شویم گوشت بوفالوی هندی وارد کنیم. نرسیدن به خودکفایی در تولید گوشت قرمز ناشی از بی‌تدبیری مسئولان حوزه دام و دامداری است». (۷/۲/۹۴)

ناگفته نماندکه بی‌تدبیری، حرفی برای پوشاندن دست‌اندازی و چپاول باندهای حکومتی است که با استفاده از امکانات دولتی و وارد کردن گوشت از خارج، بازار گوشت را در دست گرفته و به سودهای کلان می‌رسند و دامدار داخلی را که هیچ حمایتی از او نمی‌شود ورشکست می‌سازند.

در اعتراض به همین وضعیت ماه‌هاست دامداران دست به تجمعات اعتراضی می‌زنند. از جمله در بهمن ماه سال گذشته جمعی از دامداران استان ایلام در مقابل مجلس ارتجاع تجمع کردند.

همچنین در ماه اردیبهشت امسال، بیش از 500نفر از دامداران و تولیدکنندگان گوشت قرمز استانهای مختلف در اعتراض به واردات بی‌رویه گوشت بوفالو از هندوستان در برابر نهاد ریاست‌جمهوری رژیم تجمع اعتراضی کردند. یکی از معترضان گفت: «وارادات بی‌رویه گوشتهای بوفالو فاسد هندی که حتی خود وزارت بهداشت رژیم بر آلوده بودن آنها تأکید دارد به اصرار معاون اول حسن روحانی است که واردات این گوشتها توسط داماد او انجام می‌شود».

گرچه تعدادی از دامداران توسط مأموران سرکوبگر رژیم دستگیر شدند اما بار دیگر در خرداد بیش از300تن از دامداران اصفهان در اعتراض به واردات بی‌رویه گوشت قرمز توسط ایادی حکومتی و گرانی علوفه در برابر استانداری اصفهان تجمع کردند.

همچنین در همین ماه در هرسین از شهرستانهای استان کرمانشاه سه واحد از دامداریها در اعتراض به قطع سهمیه داروها و مواد سلامت دام‌ها توسط سازمان دامپزشکی، دامداریهایشان را تعطیل کردند. در یک حرکت اعتراضی دیگر دامداران در مقابل شنیدن خبر صادرات علوفه به کشورهای دیگر اعتراضشان را بایک کاریکاتور اعتراضی بیان کردند.
 

صادرات علوفه در اوج خشکسالی!
 
حالا بهتر متوجه می‌شویم که چه چیزی هند را وسوسه کرده که گوشتهای فاسد بوفالوی خود را به ایران بفرستد؛ هیچ جای جهان بی‌قانونتر و غارتگرتر از حاکمان ایران پیدا نمی‌شود که همه چیز را بر مبنای جیب و حسابهای کلان مالی خودشان بسنجند. حال هرچه بر سر دام و دامدار و مردم پیش آید به خود مردم مربوط است.

شاید بهترین بیان را همان کاریکاتور اعتراضی دامداران نشان داد که علوفه دام در یک کشتی صادر می‌شود و دام ابراز گرسنگی می‌کند.
 
کاریکاتور، بیان طنز آلود به واقعیت تلخ است. بیانی که کسی توان و اجازه گفتن آن را ندارد. ولی از این عکس طنز، فقط بدبختی و سیه روزی اقشار مختلف کشورمان بیرون می‌زند. از کشاورزی که برای دام محصول را برداشت می‌کند تا دامداری که آن را به دام می‌دهد و تا فروشنده‌ای که محصولات دامی را به‌دست مصرف کننده می‌رساند. همه و همه ضرر کننده این سیستم غارتگر حاکمان بر کشور هستند، چرا که منافع باندهای حاکم نه در تقویت تولید داخلی، بلکه در واردات بیشتر و داشتن بازار پر مصرف و در نتیجه چپاول افزونتر مردم است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر