پنجشنبه، دی ۰۹، ۱۳۹۵

#ایران# چوب حراج بر نوزادان کشور، یکی 100 هزارتومان

چوب حراج بر نوزادان کشور، یکی 100 هزارتومان


آژانس ايران خبر :95/10/9

این خبر خودش به اندازه کافی تکان‌دهنده است. اما وقتی این خبر برای نخستین‌بار از سوی رئیس کمیسیون اجتماعی شورای  شهر تهران منتشر شد، از سوی هیچیک از ارگانها تکذیب نشد، بلکه  معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری به شکلی ضمنی آن را تأیید کردند.


بعد از آن هم با طرح احتمال دست داشتن برخی پزشکان و پرستاران شاغل در بیمارستانهای شلوغ دولتی در این ماجرا، باز هم اصل خبر تکذیب نشد، بلکه ماجرای دست داشتن پزشکان و پرستاران در این خرید و فروش تکذیب شده است.

خرید و فروش نوزادان واقعیت تلخی است که  در زیر پوست شهر جریان دارد. حکایت این خرید و فروش، حکایت تلخ اعتیاد است. رشد نگران‌کننده اعتیاد در زنان، حکایت تلخی است که بهتر می‌تواند به علامت سؤال بزرگی که در برابر خرید و فروش نوزادان وجود دارد، پاسخ بدهد.

نخستین زمزمه‌های رسانه‌ای سال گذشته بود که این موضوع برای اولین‌بار از سوی فاطمه دانشور، رئیس کمیسیون اجتماعی شورای شهر تهران رسانه‌یی شد. به گفته او، بر اساس گزارشهایی که به دست آورده بود، زنان کارتن‌خواب و... هنگام زایمان به برخی بیمارستانهای جنوب و مرکز شهر مراجعه می‌کنند و پس از به دنیا آمدن نوزاد با دریافت ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان بچه خود را می‌فروشند.

پس از آن، خبر پیش‌فروش نوزاد که به‌معنای خرید و فروش نوزاد در شکم مادر است نه فقط تکذیب نشد، بلکه از سوی معاونت امور زنان و خانواده  روحانی تأیید شد. شهیندخت مولاوردی حتی از زیاد بودن موارد آن در ایران سخن گفت. بنا‌ به تأکید وی، عوامل زنجیر‌واری مانند فقر اقتصادی، فقر فرهنگی، اعتیاد، کارتن‌خوابی و ازدواج کودکان منجر به فروش این نوزادان می‌شود. به گفته مولاوردی 10 درصد آمار معتادان زن هستند؛ آمار قابل‌تأملی که طی سال‌های اخیر رشدی عجیب داشت و با چنین رشدی آسیب‌های اجتماعی گسترده‌تری را باید چشم‌انتظار بود.

از سوی دیگر رئیس اداره پیشگیری و درمان سوء‌مصرف مواد مخدر وزارت بهداشت سال گذشته در پی اظهارات فاطمه دانشور درباره خرید و فروش نوزادان از تولد سالانه ۷۰ هزار نوزاد از مادران معتاد خبر داد؛ نوزادانی که بنا‌ به تأکید علیرضا نوروزی باید برای ترک و رفع علائم اعتیاد در بیمارستان بستری شوند.
150 نوزاد بد سرپرست در 7ماه
حالا این معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی است که بر این حقیقت صحه می‌گذارد. حبیب‌الله مسعودی فرید، فروش نوزاد توسط برخی مادران معتاد را واقعیتی عنوان می‌کند که انجام می‌شود. وی در عین‌حال در این باره می‌گوید: این‌که خرید و فروش نوزاد در کشور انجام می‌شود را همه می‌دانیم.
مسعودی فرید با تأکید بر این‌که اغلب مادران کارتن‌خواب نسبت به فروش کودک خود اقدام می‌کنند، گفت: طی هفت ماه گذشته حدود 150 نوزاد از طریق بیمارستانها به بهزیستی تحویل داده شده‌اند.
ایرج حریرچی، قائم‌مقام وزیر بهداشت هم در واکنش به موضوع خرید و فروش نوزادان می‌گوید: من هم مواردی از فروش نوزاد و کودک را شنیده‌ام.
پاتوق‌هایی مانند محله هرندی تهران به‌عنوان یکی از کانونهای انواع آسیب‌های اجتماعی دست پخت حکومت، یکی از محلاتی است که می‌توان با مراجعه به آنها پیگیر ماجرای خرید و فروش نوزادان شد. در بوستانهای این منطقه می‌توان زنان باردار رنجوری را دید که در گوشه‌یی در خماری خود فرو رفته‌اند یا از نشئگی درد می‌کشند.
برای دستیابی به اخبار بدون سانسور به کانال ما مراجعه کنیدtelegram.me/Iran_news_ajancy

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر