پنجشنبه، اسفند ۱۳، ۱۳۹۴

#ایران#iran# تا۳۰ سال آینده «نیمی» از مردم نزدیک‌بین می‌شوند


اگر روند کنونی جهانی ادامه یابد، تا ۳۰ سال آینده، بیش از نیمی از جمعیت کره زمین دچار نزدیک‌بینی خواهند شد.
نزدیک‌بینی یک عارضه بینایی است که در آن فرد قادر به دیدن اشیا در فاصله دور نیست و تنها اشیا در فاصله نزدیک یا بسیار نزدیک را می‌بیند.
به گزارش ساینس آلرت، کمبود نور روزانه و همینطور ساعات طولانی خیره شدن به صفحات الکترونیکی باعث رشد بی‌سابقه نزدیک‌بینی در سراسر جهان شده است. محققان می‌گویند اگر این روند ادامه یابد تا سال ۲۰۵۰، پنج میلیارد از جمعیت کره زمین نیاز به استفاده از عینک یا لنزهای طبی خواهند داشت.
هرچند دانشمندان یکی از علل اصلی هفت برابر شدن میزان نزدیک‌بینی در فاصله پنجاه ساله بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۵۰ و شایع شدن این روند در سراسر جهان را به خیره شدن به صفحات کامپیوتر و موبایل نسبت می‌دهند، اما اثبات این امر کار ساده‌ای نیست.
در سال‌های بین ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۰ میزان نزدیک‌بینی تنها در آمریکا دو برابر شده است. این میزان در برخی از کشورهای آسیایی حتی از این هم بیشتر است. نتایج یک تحقیق تازه در کره جنوبی نشان می‌دهد که بیش از ۹۵ درصد نوجوانان از نزدیک‌بینی رنج می‌برند. این میزان در چین و سنگاپور هم چیزی بین ۸۰ تا ۹۰ درصد است.
به گزارش دیلی میل، مشکل نزدیک‌بینی شدید، که تقریبا برابر با نابینایی است، هم در هر حال افزایشاست. یک‌پنجم افراد نزدیک‌بین، از ضعف بینایی شدید رنج می‌برند.
با توجه به تازه بودن این اپیدمی جهانی، نمی‌توان علت را در روند طبیعی تکامل یا ژنتیک جستجو کرد، بلکه باید به دنبال این بود که چه تحولات تازه‌ای در نوع زندگی بشر بوجود آمده است.
با آنکه سهم صفحات الکترونیکی در این میان زیاد است، اما محققان می‌گویند که در طی ۳۰ سال گذشته، زمانی که حتی صفحات کامپیوتر و موبایل هم به گستردگی امروز در دسترس نبود، میزان دریافت نور طبیعی در طول روز در زندگی مدرن کم و کمتر شده است.
افراد تقریبا همه روز را در دفاتر کار یا در داخل ساختمانی می‌گذرانند و از نور طبیعی برخوردار نیستند. از میزان نیاز افراد به دیدن اشیای دور دست کاسته شده و برعکس تمام نیازهای لازم برای دیدن در فاصله بسیار نزدیکی، در خانه یا در دفتر کار و در جلوی چشمان ما قرار گرفته‌اند.

رادیوفردا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر