چهارشنبه، تیر ۱۹، ۱۳۹۲

 
 
 
 اعتراف به ۱۴ تا ۲۰ميليارد دلار واردات قاچاق نمودی از چپاولگری نجومی آخوندها
 
با تشديد تحريمهای بين المللی، بحران اقتصادی و ارزی گريبانگير رژيم هم اوج می گيرد و بخشی از پيامدهای آن به درون رژيم آخوندها می ريزد و به عنوان سوخت جنگ قدرت مورد استفادهٴ باندها قرار می گيرد، و گوشه هايی از دزديهای نجومی، اختلاس، رشوه و رانت خواری و ساير نمودهای چپاول از درون نظام فاش می کنند . تازه ترين سوژه اين بحران، در جلسه يی تحت عنوان ”همايش مبارزه با قاچاق کالا و ارز مطرح شد. آمار و ارقامی در اين ”همايش ”درباره حجم کالاهای قاچاق در روز 17تير از تلويزيون رژيم پخش شد: «تشکيل پرونده های قاچاق کالا و ارز به ارزش 480ميليارد تومان در يک سال. رئيس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در همايش ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، قاچاق خودرو و طلا و ارز را از مهم ترين موارد قاچاقی برشمرده و از توقيف 144 خودرو پورشهٴ قاچاق خبر داد. گفته می شود سالانه نزديک به 14ميليارد دلار کالای قاچاق وارد کشور می شود که به بخش عظيمی از اشتغال و درآمدهای گمرکی و مالياتی کشور آسيب وارد می کند». در همين روزگزارشی هم به شرح زير در زمينه مصادر خودروهای قاچاق از تلويزيون رژيم پخش شد: مصادرهٴ 144 خودروی قاچاق به ارزش حدود 50ميليارد تومان نخستين خبر همايش سراسری مسؤلان کميسيون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در هتل المپيک تهران بود... از طرف ديگه بر اساس برآوردهای موجود، عدد ورود کالاهای قاچاق به کشور، تأمل برانگيزه.
جلالی رئيس مرکز پژوهش های مجلس رژيم گفت: حدود 14ميليارد دلار ما کالای قاچاق وارد کشورمون متأسفانه می شه. که خب ورود اين کالاها معناش اين هستش که يک بخش زيادی از اشتغال کشور از دست می رود.
به گزارش روزنامه حکومتی ابتکار، قائم مقام وزير صنعت، معدن و تجارت رژيم درباره پيامدهای قاچاق سالانه 14ميليارد دلار به کشور، گفت: «اگر هزينه ايجاد هر شغل 70هزار دلار باشد، 200هزار فرصت شغلی از بين می رود، يک هزار و 800ميليارد تومان فرار مالياتی خواهيم داشت و معادل ماليات ماهيانه 3 ميليون کارمند هزينه می شود».
البته بايد گفت، اينها آماری است که سرکردگان رژيم در جريان جنگ قدرت برای رو کردن دست يکديگر، تنها به گوشه ها يی از آن اعتراف می کنند. به عنوان مثال کاظم جلالی رئيس مرکز پژوهش های مجلس آخوندی همزمان با اظهارات معاون وزير صنعت رژيم درباره حجم کالاهای قاچاق وارداتی، اذعان کرد: «آمار قاچاق در حال حاضر بين ۱۳ تا ۱۴ ميليارد دلار است، البته برخی هم آمار ۲۰ ميليارد دلار داده اند».
سؤال اين است که آيا همين ميزان کالای قاچاق را می توان بدون کنترل دولتی وارد کشور کرد؟ آيا می توان 14تا 20ميليارد دلار کالا رابه شکل پنهانی مثلاً با قاطر از راههای کوهستانی وارد کرد؟ پس اساساً واژه قاچاق در اين جا چه معنايی دارد؟ کارگزاران رژيم آخوندی سالها پيش نام گويا تری بر اين نوع ورود کالا که اساساً توسط باندهای وابسته به سپاه پاسداران عملی می شود، گذاشته بودند. يکی از وزيران آخوند خاتمی به آن نام «قاچاق نهادينه» داده بود و می گفت هزاران يخچال را نمی شود زير لباس قايم کرد و از گمرک عبور داد.
حاصل اين چپاولگری عظيم همين فقری است که اکنون عموم مردم ميهنمان را فراگرفته است. جيبها و سفره های خالی و سينه های مملو از خشم. اين همان پديده يی است که سردمداران رژيم ولايت در وحشت از انفجار آن به خود می لرزند، اما هيچ راه گريزی ندارند. لشگر عظيم بيکاران و گرسنگان برای حرکت در امتداد ارتش آزاديبخش ملی ايران و درهم پيچيدن طومار نظام پر جنايت ولايت بی قرار است.
 
 http://www.aftabkaran.com/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر