پنجشنبه، دی ۰۷، ۱۳۹۶

#ایران# اعتراض زندانیان سیاسی رجایی شهر نسبت به وضعیت نابسامان زندان؛ خودداری از تحویل گرفتن ظرف غذا


به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، روز چهارشنبه ۶ دی‌ماه زندانیان سیاسی سالن امنیتی ۱۰ زندان رجایی شهر کرج به نشانه‌ی اعتراض از تحویل گرفتن ظرف غذای جیره زندان خودداری کردند.

این زندانیان که از مردادماه سال جاری به سالن امنیتی ۱۰ منتقل شده اند، همچنان با مشکلات مضاعفی از جمله استفاده از تلفن، دسترسی به تهویه مناسب، نبود آب گرم برای استحمام و معیوب بودن سیستم‌های گرمایشی روبه هستند.
گفته می‌شود که زندانیان برای به دلیل عدم دسترسی به آب گرم ناچارند که با آب جوش کتری استحمام کنند؛ از سویی دیگر عدم دسترسی به پتو وضعیت سلامتی این زندانیان را در فصل سرما به مخاطره انداخته است.
همچنین فقدان هواکش این سالن موجب گشته که این زندانیان به مشکلات ریوی و تنفسی نیز مبتلا گردند.
لازم به ذکر است با گذشت بیش از ۴ ماه، وسایل شخصی زندانیان تا کنون تحویل آن‌ها نشده و برخی از وسایل آنان از جمله تلویزیون و یخچال در بین زندانیان عادی خریدوفروش شده است.
این زندانیان از حق رسیدگی درمانی نیز محروم‌اند و تهیه دارو با هزینه شخصی آنان صورت می‌گیرد.
عدم دسترسی به روزنامه و نشریه از دیگر مواردی است که شرایط زندانیان سیاسی رجایی شهر را دشوارتر کرده است.
وضعیت بهداشت غذایی در زندان رجایی شهر کرج اسفناک گزارش شده؛ سویای مورداستفاده در غذای زندان برای مصرف حیوانات به کشور وارد می‌شود و وجود سنگریزه در غذا در موارد زیادی به از دست دادن دندان زندانیان منجر شده است.
گفتنی است که هشت تن از زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر در پی اعتراض به تغییر سالن زندانیان سیاسی عقیدتی و اعمال فشار بر آنان با پرونده‌سازی از سوی دستگاه قضایی رو به رو شده‌اند.
سعید ماسوری، رضا اکبری منفرد، سعید شیرزاد، حسن صادقی، امیر قاضیانی، جعفراقدمی، ابوالقاسم فولادند و ابراهیم فیروزی اسامی این زندانیان سیاسی است که در پرونده جدید خود به «توهین به رهبری»، «شعار علیه مقامات کشور» و «اخلال در نظم زندان» متهم شده‌اند.
هشتم مردادماه، پس از یورش گارد ویژه زندان رجایی‌شهر به زندانیان عقیدتی و سیاسی محبوس در سالن ۱۲ اندرزگاه ۴ این زندان و انتقال آنان به سالن ۱۰ به دستور وزارت اطلاعات، تمام ۵۳ زندانی منتقل‌شده نسبت این عمل اعتراض کردند. در پی این اعتراض شماری از آنان به سلول انفرادی منتقل و دست به اعتصاب غذا زدند؛ اعتراض این زندانیان برای مدت ۴۰ روز ادامه پیدا کرد و با واکنش‌های بین‌المللی گسترده‌ای رو به رو شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر