4.11.2016
ماف نیوز: با گذشت بیش از دو هفته از انجام جراحی چشم برای همسر «بهنام ابراهیم زاده» اجازه داده نشده است برای عیادت وی به خانه برود.
به گزارش مرکز دموکراسی و حقوق بشر کردستان، بهنام ابراهیم زاده زندانی سیاسی کرد، پس از عمل جراحی چشم روز ۲۹ مهر ماه برای همسرش به نام «زبیده حاجی زاده» درخواست اعزام به مرخصی داده اما تاکنون به درخواست وی پاسخ مثبت داده نشده است.
بهنام ابراهیم زاده فعال کارگری اشنویه ای که از بیش یک سال پیش حبس خود را به پایان رسانیده است، حبس جدید خود را در زندان رجایی شهر کرج سپری میکند و در این زندان تحت عناوین مختلف تحت فشار قرار دارد.
طی روزهای گذشته، بهنام ابراهیم زاده، از زندان رجایی شهر در نامه ای در رابطه با «تجاوز سعید طوسی، قاری قرآن بیت خامنه ای به کودکان» نوشته بود: این اتفاق در عین حال اخطاری دردناک به روان جامعه است که باید بر علیه خشونت جنسی که بر کودکان مظلوم روا داشته میشود، چاره جویی کنیم. نه اینکه مسئولان امر حاشیه امن برای مجرمان و مقصران مهیا کنند. فرجام سخن اینکه راستی اینکه تا چه زمان به این سکوت معنا دار خود ادامه میدهید. از آلودگی هوا تا گرانی گوجه فرنگی، پوشیدن لباس و شلوار کوتاه و چکمه های بلند زنان و دختران و تا بازی فوتبال و غیره سخن میگویند، اما در برابر این فاجعه تلخ انسانی سکوت. وظیفه ما مردم است که این سکوت را بشکنیم. صدای کودکان قربانی «قاریان قرآن» باشیم.
پیشتر ماف نیوز اعلام کردهبود که طبق اطلاع خانواده ی وی، او به بهانه ی اعزام به بهداری از بند دارالقرآن رجایی شهر به سالن ۱۲ زندانیان سیاسی- امنیتی در بند ۴ این زندان منتقل شده و همزمان با انتقال او، اقدام به ضبط وسایل و دستنوشتههایش شده است.
ابراهیم زاده در روز ۲۲ مردادماه سال ۱۳۹۵ خورشیدی با تودیع وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی از زندان رجایی شهر کرج به مرخصی اعزامشده بود و در روز ۱۰ شهریورماه با پایان مرخصی و عدم تمدید آن، به رجایی شهر بازگشت.
این زندانی سیاسی پیشتر در خردادماه سال جاری، نامه ای به دبیر کل سازمان جهانی کار آقای گای رایدر و اتحادیه های کارگری در سراسر جهان نوشته و در آن مدعی شده بود که جرمش دفاع از حقوق کارگران، دفاع از حقوق کودکان و دفاع از حرمت انسانهاست و علی رغم مشکلاتی که خانواده اش متحمل شده اند، در پرونده جدیدی به هفت سال و ده ماه حبس دیگر محکوم شده است.
وی اولین بار در سال ۱۳۸۷ به اتهام «شعارنویسی و فعالیت تبلیغی» در شهر اشنویه بازداشت شد. دومین بار هم در روز ۱۱ اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۸ همزمان با روز جهانی کارگر، همراه با جمعی از فعالان کارگری و مدنی در پارک لاله تهران بازداشت و بعد از یک ماه به قید وثیقه آزاد شد. ابراهبم زاده، سومین بار در روز ۲۲ خردادماه سال ۱۳۸۹ بازداشت و مدت ۴ ماه را در سلولهای انفرادی زندان اوین تحتفشار و بازجویی بود و پساز آن به بند ۳۵۰ زندان اوین منتقل شد.شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی در دادگاهی کوتاه و بدون حضور وکیل، بهنام ابراهیم زاده را به بیست سال حبس تعزیری محکوم کرد که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۵ سال کاهش یافت.
بهنام ابراهیم زاده در جریان حمله ی گارد زندان اوین به بند ۳۵۰ موسوم به «پنجشنبه سیاه» مورد ضرب و شتم واقع شد و برای ۱۵ روز نیز به انفرادی های بند ۲۴۰ منتقل شد. وی در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۳ به سلول های انفرادی بند ۲۰۹ منتقل شد و پس از مدتی به طور غیرقانونی به زندان رجایی شهر کرج تبعید شد. در زندان رجایی شهر نیز بارها مورد آزار و اذیت قرار گرفت و از بندی به بند دیگر منتقل و نهایتا از بند ۱۰ این زندان به بند ۲ فرستاده شد.
دهم مرداد سال ۱۳۹۴ خورشیدی، دادگاه تجدید نظر استان تهران، بهنام ابراهیم زاده را به ۷ سال و ۱۰ ماه و ۱۵ روز حبس تعزیری و چهارصدوپنجاه هزار تومان جریمه محکوم کرد. اتهام او «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم علیه امنیت داخلی و خارجی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» درج شده است. حکم دادگاه نخست نه سال و نیم زندان بود. او در زمان متهم شدن و صدور حکم برای گذراندن حبس پنج ساله اش در زندان اوین بود. علاوه بر آن مواردی چون «استفاده از تجهیزات ماهواره و پاسور» نیز بخشی از اتهامات این کارگر زندانی بود.
بهنام ابراهیم زاده متولد سال ۱۳۵۶ در شهرستان اشنویه است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر