یکشنبه، آبان ۰۵، ۱۳۹۲

يكشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ - 27 اکتبر 2013

اعتراض به اعدام 18 نفر در ایران - پاریس مقابل سفارت جمهوری اسلامی -

Print HTML

رژیم جهل و جنایت اسلامگرایان به کشتار فرزندان ایران ادامه می دهد و ماشین سرکوب، زندان، شکنجه و اعدام در نظام نکبتبار اسلامی را نه با تغییر مهره ها، بلکه با همبستگی و پیکار ملی در راستای درهم شکستن کلیت نظام جنایت پیشه می توان متوقف کرد. گروهی از ایرانیان مقیم پاریس در اعتراض به اعدام 18 نفر، در مقابل سفارت اسلامگرایان ایران به تظاهرات پرداخته اند. خانم مهین شکرالله پور از فعالان زن کرد اظهار داشت: ساعت 6 از میدان لینا با عکسهایی که از حبیب الله گلپری پور و شیرکومعارفی و دیگر زندانیان کرد در دست داشتیم به سمت سفارت حرکت کردیم. همچنین پلاکاردهایی محتوی اسامی زندانیهایی که منتظر اجرای حکم اعدام هستند به همراه داشتیم.عکسهای حبیب الله گلپری پور و دیگر زندانیان کرد محکوم به اعدام توسط معترضین به جلوی سفارت نصب شدند. از شعارهای ما در جلوی سفارت «جمهوری اسلامی فاشیست است.»، «جمهوری اسلامی تروریست است.»، «نه به جمهوری اسلامی» و «نه به اعدام» بود. ما به زبانهای کردی و فارسی و فرانسوی شعار می دادیم.
*******

مقابل سفارت جمهوری اسلامی در پاریس محل تجمع معترضین به اعدام ١۸نفر در ایران بود

26. Oktober 2013 um 22:55
عصر امروز شنبه ۴ آبانماه، جمعی از فعالین کرد و ایرانی در اعتراض به اعدام 2 فعال سیاسی کرد و 16 فعال سیاسی بلوچ در مقابل سفارت جمهوری اسلامی در پاریس تجمع کردند.  
مهین شکرالله پور از فعالان زن کرد با اعلام خبر فوق گفت: امروز خبر اجرای حکم اعدام حبیب الله گلپری پور، زندانی سیاسی کرد توسط مسئولان زندان مرکزی ارومیه به خانواده وی ابلاغ شد. رضا اسماعیلی، دیگر فعال سیاسی کرد نیز صبح امروز حکم اعدامش در سلماس اجرا شد. همچنین امروز 16 فعال سیاسی بلوچ اعدام شدند. به همین دلیل جمعی از فعالین کرد و غیر کرد در اعتراض به این اعدامها در جلوی سفارت جمهوری اسلامی در پاریس تجمع کردند.  
این فعال کرد در ادامه افزود: از دلایل دیگر تجمع این بود که 26 فعال کرد از جمله «زانیار و لقمان مرادی» و تعداد زیادی زندانی غیر کرد در زندانهای ایران منتظر اجرای حکم اعدامشان هستند. ما نگران وضع آنها هم بودیم. خیلی سریع تصمیم به این کار گرفتیم. بنابراین اصلا فرصت نشد که برای تجمع از پلیس فرانسه مجوز بگیریم. ساعت 6 از میدان لینا با عکسهایی که از حبیب الله گلپری پور و شیرکومعارفی و دیگر زندانیان کرد در دست داشتیم به سمت سفارت حرکت کردیم. همچنین پلاکاردهایی محتوی اسامی زندانیهایی که منتظر اجرای حکم اعدام هستند به همراه داشتیم.
مهین شکرالله پور اضافه کرد: عکسهای حبیب الله گلپری پور و دیگر زندانیان کرد محکوم به اعدام توسط معترضین به جلوی سفارت نصب شدند. از شعارهای ما در جلوی سفارت «جمهوری اسلامی فاشیست است.»، «جمهوری اسلامی تروریست است.»، «نه به جمهوری اسلامی» و «نه به اعدام» بود. ما به زبانهای کردی و فارسی و فرانسوی شعار می دادیم.
وی با بیان اینکه «از سوی کارکنان سفارت هیچ برخوردی با ما نشد» گفت: وقتی ما به جلوی سفارت رسیدیم فقط یک پلیس در آنجا بود. بعد از نیم ساعت تعدادی از نیروهای پلیس فرانسه خود را به جلوی سفارت رساندند. برخورد پلیس با معترضین خوب بود. آنها یک صف بین ما و سفارت درست کردند. کم کم ما را از سفارت دور کردند. ما در مسیر همچنان شعار می دادیم. پلیس نگران بازگشت معترضین و حمله به سفارت بود به همین دلیل ما را تا جلوی مترو همراهی کرد تا مطمئن شود که دیگر به آنجا بازنمی گردیم.
گفتنی است؛ حبیب الله گلپری پور در پاییز سال 88 توسط نیروهای حفاظت اطلاعات سپاه مهاباد بازداشت شد. وی هنگام دستگیری تنها چندکتاب به همراه داشته است. این زندانی سیاسی کرد برای چندین ماه به شدت توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی تحت شکنجه قرار گرفت. او طی نامه ای به رهبر جمهوری اسلامی به شکنجه هایش اشاره کرد. شکستن دست و پای راست، آویزان کردن از ناحیه دست و پا، استفاده از شوک برقی، ضرب و شتم با میله آهنی، نشان دادن افراد شکنجه شده به وی برای تضعیف اعصاب و روانش، دستگیری اعضای خانواده، تهدید به مرگ و فحاشی از جمله شکنجه هایی بوده که توسط ماموران امنیتی جمهوری اسلامی روی این زندانی سیاسی کرد اعمال شده است.

به گزارش سازمان حقوق بشر ایران این زندانی کرد در تاریخ ۲۴ اسفندماه سال ۸۸ (١٥ مارس ٢٠٠٩ )در شعبه یک دادگاه انقلاب شهر مهاباد به ریاست قاضی خدادای در یک جلسه چند دقیقه‌ای به اتهام عضویت در حزب حیات آزاد کردستان( پژاک ) به اعدام محکوم ‌شد.
رضا اسماعیلی، دیگر زندانی سیاسی کرد نیز که سحرگاه امروز شنبه ۴ آبانماه اعدام گردید در تابستان سال 88 به اتهام محاربه و همکاری با حزب حیات آزاد کردستان موسوم به پژاک به اعدام محکوم شده بود.



عکاس؛ ربین رحمانی
عکاس؛ ربین رحمانی
عکاس؛ جمال پور کریم
عکاس؛ جمال پور کریم

برگرفته از: 

فیس بوک خانم مهین شکرالله پور

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر