چهارشنبه، فروردین ۲۶، ۱۳۹۴

انتقال مزدوران اطلاعات و نيروي قدس تحت عنوان خانواده مجاهدين به ليبرتي


روز سه‌شنبه 25 فروردين 94 عوامل كميته سركوب اشرف و ليبرتي ازجمله سرهنگ صادق محمدکاظم و سرگرد احمد خضير، يك گروه از مأموران وزارت اطلاعات رژيم آخوندي و نيروي تروريستي قدس را زير عنوان خانواده مجاهدان ليبرتي به محل گروهان پليس حفاظت كمپ ليبرتي بردند، به شناسايي اطراف كمپ پرداخته و پس از چند ساعت آن‌ها را برگرداندند. بر اساس گزارش‌هایی كه از داخل كشور به مقاومت رسيده، مزدوران قرار است روزهاي بعد نيز به ليبرتي برده شوند.

اين مأموران در حالي به ليبرتي منتقل شدند كه براي نزديك شدن به اين كمپ بايد از چندين نقطه بازرسي عبور كرد و رد شدن از آن‌ها تنها با كمك نيروهاي امنيتي عراقي امکان‌پذیر است.
سفر اين افراد به عراق و حضور آن‌ها در ليبرتي كه به‌طور كامل توسط سفارت رژيم آخوندي در بغداد سازمان داده‌شده، بدون ترديد امنيت مجاهدان ليبرتي را به خطر انداخته و زمینه‌ساز كشتار و حمام خون‌های بعدي در ليبرتي است. اين امر  به‌وضوح يادداشت تفاهم امضاءشده بين دولت عراق و ملل متحد در 25 دسامبر 2011 و تعهدات مكتوب و مكرر آمريكا و ملل متحد نسبت به امنيت و سلامت ساكنان ليبرتي را نقض می‌کند.
در روز 6 آذر 1393 مقاومت ايران طي اطلاعیه‌ای هشدار داد كه وزارت اطلاعات آخوندي و نيروي قدس درصددند بار ديگر شماري از مأموران و مزدوران خود را زير نام خانواده مجاهدين و ديدارهاي خانوادگي به عراق اعزام نمايند تا به يك كارزار كثيف عليه مجاهدان ليبرتي مبادرت كنند.
پاسدار حسن دانايي فر سفير رژيم آخوندي در بغداد در روز 26 آبان ماه 1393 كه به اشرف رفته بود «اظهار اميدواري کرد که به‌زودی خانواده‌های دردمند و رنج‌کشیده اعضاي سازمان مجاهدين خلق به ديدار با عزيزانشان در اردوگاه ليبرتي نايل گردند و به جدائي و حرمان آنان پايان داده شود». اين پاسدار جنايتكار يك ماه قبل از آن در 24 مهر در ديدار با يكي از عوامل وزارت اطلاعات در سفارت رژيم آخوندي گفته بود «به تلاش‌هایش براي برقراري ارتباط بين اعضاي گرفتار در فرقه رجوي و خانواده‌هایشان ادامه داده و در اين راه از تمامي ظرفیت‌های سفارت جمهوري اسلامي ايران در عراق استفاده نمايد» (سايتهاي وزارت اطلاعات).
رژيم آخوندي از بهمن 1388 تا دی‌ماه سال 1390 با اعزام گروهي از مزدوران تحت عنوان خانواده مجاهدين و استقرار آن‌ها در كنار اشرف به‌صورت شبانه‌روزی با 320 بلندگو به شكنجه رواني ساكنان اشرف مشغول بود. قبل از قتل‌عام 10 شهريور 1392 در اشرف نيز رژيم آخوندي گروهي از همين مزدوران را در اطراف اشرف مستقر كرده بود.
انتقال مزدوران وزارت اطلاعات به ليبرتي در حالي است كه هزاران عضو خانواده ساكنان ليبرتي كه در اروپا و آمريكا زندگي می‌کنند يا خود را به‌زحمت از ايران به اين كشورها می‌رسانند، 7 سال است به‌رغم مراجعات متعدد به سفارت‌های عراق هیچ‌گاه اجازه ورود به عراق و ديدار با فرزان دانشان را نيافتند. در همين دوران نه وكلاي مجاهدين و نه پارلمانترها و فعالان حقوق بشر و حتي نمايندگان مجلس عراق اجازه ورود به اشرف يا ليبرتي را نداشته‌اند.
پیش‌ازاین در پي نامه اعتراضي نماينده ساكنان ليبرتي به معاون يونامي در مورد انتقال مأموران رژيم به اطراف ليبرتي، معاون نماينده ويژه دبیر کل در عراق در روز 15 اكتبر 2012 نوشت: «مقامات عراقي چنين موضوعي را قاطعانه رد كرده است و ... قويا می‌گویند چنين چيزي را توهين به حاكميت ملي خودشان می‌دانند. مضافا بر اين من به شما اطمينان می‌دهم كه يونامي با اطمينان مطلق هیچ‌کسی را به‌هیچ‌عنوان اجازه نمی‌دهد به كمپ ليبرتي دست يابد».
مقاومت ايران ضمن هشدار و يادآوري اين حقيقت كه فرستادن مزدوران رژيم آخوندي به كمپ ليبرتي مقدمه به راه انداختن يك كشتار ديگر است و با تأكيد بر اينكه مداخله دادن رژيم ايران در پرونده ساكنان يك اقدام مجرمانه است دولت آمريكا و ملل متحد را كه بارها و به‌صورت مكتوب نسبت به‌سلامت و امنيت ساكنان كمپ ليبرتي متعهد شده‌اند به اقدام فوري براي جلوگيري از هرگونه تحركي از سوي رژيم ايران و عوامل و مزدوران آن در اطراف كمپ ليبرتي تحت هر عنواني فرامی‌خواند.

دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران-پاريس
26 فروردين 1394 (15 آوريل 2015)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر