در نتیجه انفجار یک ایستگاه اتوبوس شهر کربلاء، روز جمعه 9 ژوئن سه نفر کشته و 155 نفر دیگر کشته شدند. مسئولیت این انفجار را برخلاف سایر انفجارها که داعش بر عهده می‌گرفت، تا کنون کسی یا گروهی بر عهده نگرفته است.
رسانه‌های عراقی نیز درباره این انفجار سکوت پیشه کرده و تنها رسانه‌های ایرانی با اعلام اینکه محل انفجار از محل حضور مسافران ایرانی دور بوده، به این موضوع پرداختند.
به نظر می‌رسد سکوت رسانه‌ای در برابر این حادثه نتیجه تحولاتی است که در شهر کربلاء رخ داده است. منابع آگاه به "العربیة.نت" گفته‌اند چند ایرانی در این انفجار دست داشته‌اند.
این منبع آگاه که نخواست نامش فاش شود، به العربیة.نت گفت: «شامگاه جمعه، پس از انفجار و خلال عملیات بازرسی نیروهای امنیت داخلی عراق، پنج ایرانی را در منطقه العباسیه شرقی و در نزدیکی محل انفجار دستگیر کردند که مواد انفجاری و تجهیزات انفجار از راه دور به همراه داشتند.»
نیروهای امنیتی دستگیرشدگان را به مقر اطلاعات کربلاء منتقل کرده، تا مورد بازجویی قرار گرفته و به نهادهای ذیربط تحویل داده شوند، لیکن دقایقی بعد ده‌ها تن از نیروهای شبه‌نظامی "لواء علی اکبر" و "سازمان بدر" که از سوی ایران حمایت و پشتیبانی می‌شوند، مقر اطلاعات کربلاء را محاصره کردند.
به گفته این منبع آگاه، نیروهای شبه‌نظامی از نیروهای امنیتی خواستند که دستگیرشدگان ایرانی به آنها تحویل داده شود، لیکن رئیس اداره اطلاعات کربلاء تاکید کرد که دستگیرشدگان را به هیچ‌کس، جز نهادهای ذی‌ربط در بغداد تحویل نخواهد داد. این موضوع با واکنش جدی نیروهای شبه‌نظامی که مقر اطلاعات را محاصره کرده بودند مواجه شد و آنها با زور اسلحه وارد مقر شده و دستگیرشدگان و رئیس اداره اطلاعات بغداد را با خود بردند.
پس از گذشت چند ساعت، نیروهای شبه‌نظامی در ساعت 4 و 30 دقیقه صبح روز بعد، رئیس اداره اطلاعات کربلاء را آزاد کردند، لیکن تا کنون خبری از پنج ایرانی دستگیر شده نیست، موضوعی که احتمال دست داشتن ایران در انفجارهای کربلاء را تقویت می‌کند.
همزمانی انفجار کربلاء و اتفاقات تهران که تحلیلگران احتمال ساختگی بودن آنها را با هدف تاکید بر اینکه تهران خود قربانی تروریسم است، تایید کرده‌اند، سوالات پرشماری را درباره گام‌های بعدی که ایران برنامه‌ریزی کرده، مطرح می‌کند.