دوشنبه، آذر ۱۰، ۱۳۹۳

پاريس: كنفرانس«مسلمانان متحد عليه سوء استفاده افراط گرايان از اسلام»

مريم رجوي: لازمه نفي افراطيگري «اسلامي» مقابله با رژيم ايران و حمايت از آلترناتيو آن مبتني بر يك اسلام دموكراتيك است
نه بساط داعش و خليفه گري اسلام است نه ولايت فقيه در ايران، نه سربريدن به وسيله داعش و نه اسيد پاشيدن به صورت زنان در ايران.«خلافتي» كه امروز در سوريه و عراق اعلام موجوديت كرده، بيش از 30 سال است كه در تهران حاكميت دارد


مريم رجوي، رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران، روز يكشنبه 30نوامبر در جلسه يي زير عنوان «مسلمانان متحد عليه سوء استفاده افراط گرايان از اسلام» هشدار داد: «هرنوع همكاري و نزديكي با رژيم ايران تحت عنوان مبارزه با داعش فقط و فقط منجر به گسترش اين سرطان در منطقه خواهد شد و قرباني اصلي آن ملتهاي مسلمان خواهند بود» وي افزود: «بحراني كه با داعش به وجود آمده، زاييده شرايطي است كه رژيم ولايت فقيه و ديكتاتوريهاي دست نشانده‌ اش با سركوب و فرقه‌گرايي در عراق و سوريه ايجاد كرده‌اند. دولتهاي غرب به نوبة خود به خاطر مماشات با رژيم ايران، به عنوان پدرخوانده بنيادگرايي و تروريسم، در گسترش اين بحران مسئوليت دارند».

در اين جلسه كه به دعوت «كميته مسلمانان فرانسه براي دفاع از اشرفيان» برگزار شد، رجوي تأكيد كرد: «مقابله نظامي تنها زماني مي‌تواند به ريشه كني داعش و امثال داعش راه ببرد كه فضاي حياتي آن در سراسر منطقه از بين برود... پايان دادن به كار داعش، تنها با بيرون راندن رژيم آخوندي از همه اين كشورها امكانپذير است».

رجوي با اشاره به نياز جامعه جهاني به «جبهه‌ متحدي از مسلمانان دموكرات و ضد ارتجاع و افراطي‌گري» تصريح كرد كه در اين جبهه اشتراك نظر حول «نفي افراطي گري تحت نام اسلام و منشأ اصلي سياسي و عقيدتي آن يعني استبداد مذهبي حاكم بر ايران» و همچنين «حمايت از آلترناتيو اين رژيم. يعني يك راه‌حل فرهنگي و آلترناتيوي بر اساس اسلام دموكراتيك» الزامي است.

رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران به عنوان يك زن مسلمان به افشاي افراطي گري تحت نام اسلام پرداخت و گفت: «نه بساط داعش و خليفه گري در عراق و سوريه نه ولايت فقيه در ايران، نه سربريدن به وسيله داعش، نه به صليب كشيدن سني‌ها توسط عوامل رژيم ايران در عراق و نه اسيد پاشيدن به صورت زنان در ايران، هيچكدام ربطي به اسلام ندارد. آن «خلافتي» كه چند ماه است در عراق و سوريه اعلام موجوديت كرده، بيش از 30 سال است كه در ايران حاكميت دارد».

او ضمن اشاره به اينكه در اسلام «هيچ رودر رويي، ميان پيروان مذاهب مختلف نظير شيعه و سني وجود ندارد» تاكيد كرد كه مقاومت ايران بر «اصل جدايي دين از دولت»، احترام به حقوق و آزادي عقيده پيروان اديان گوناگون معتقد و پايبند است و شريعت آخوندي را رد مي‌كند.

در اين جلسه همچنين شماري از شخصيتهاي مسلمان فرانسوي همچون توفيق سبتي، دبير كل شوراي مسلمانان فرانسه؛ دفتر شوراي مسلمانان فرانسه)، خليل مرون، مدير مسجد اوري و رئيس كميته مسلمانان فرانسه براي دفاع از حقوق اشرفيان، شيخ زاهو مسكين مدير مدرسه رئوسيت، حميدا مايگا، رئيس فدراسيون مسلمانان و مدير مسجد سرژي، حكمت ترك، رئيس شوراي مسلمانان ترك فرانسه در ايل دوفرانس؛ سعيد المحيدين، مدير مسجد پونتواز؛ صادق عبروس معاون شوراي منطقه اي مسلمانان ايل دو فرانس، همچنين استاد جلال گنجه اي، رئيس كميسيون مذاهب و آزادي اديان شوراي ملي مقاومت ايران و دكتر صالح رجوي نماينده شوراي ملي مقاومت در فرانسه سخنراني كردند.
دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
9 آذر 1393 (30نوامبر 2014)

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر