توماس دِ مِزیر، وزیر کشور آلمان، قصد دارد تا پیش از تعطیلات کریسمس لایحهای را به کابینه دولت ارائه دهد که بر اساس آن از یک سو اخراج خارجیهای مجرم تسهیل میشود و از سوی دیگر حق ماندن افرادی که برگهی اقامت موقت دارند بهبود مییابد.
به گزارش دویچه وله، به گفتهی یک سخنگوی وزارت کشور آلمان، این طرح هماکنون در مرحله نهایی بررسی و رأیگیری در این وزارتخانه است.
یوهانس دیمروت تأکید کرد که این لایحهی قانونی "عنصر مهمی در پاسخگویی به چالشهای سیاست مهاجرت" آلمان به شمار میرود. او افزود، قرار است در چارچوب این طرح موقعیت افرادی که "واقعا به کمکهای انساندوستانه نیاز دارند" بهبود یابد.
همزمان قرار است در آینده اقامت آن دسته از اتباع خارجی که نیازی به حمایت انساندوستانه ندارند و حق اقامتشان فاقد هر گونه توجیهی است، لغو شود.
مقابله با ورود مجدد تروریستها به خاک آلمان
پیش از این، روزنامه "پاساوئر نویه پرسه" با استناد به محافل دولت ائتلافی آلمان گزارش داده بود که قرار است ورود مجدد آن دسته از اتباع خارجیای به خاک آلمان ممنوع شود که به بیش از دو سال حبس محکوم شدهاند.
هدف از این اقدام وزارت کشور آلمان از جمله مقابله با فعالیت اعضای گروههای تروریستی و نیز خارجیهایی است که با انگیزههای سیاسی یا مذهبی در اعمال خشونت دست داشتهاند.
مقررات جدید در قرارداد همکاری احزاب دولت ائتلافی
سه حزب دولت ائتلافی آلمان، مرکب از دمکرات مسیحی، سوسیال مسیحی و سوسیال دمکرات، در قرارداد همکاری ائتلاف خود، به این تفاهم رسیده بودند که قانون اخراج اتباع خارجی از کشور را در مورد "افرادی که مرتکب جرم سنگین شدهاند و یا جزو افراطیون خشونتطلب" هستند، از نو تدوین کنند.
از سوی دیگر، بر اساس این بستهی قانونی، اتباع خارجی در شرایط معینی سریعتر حق اقامت دریافت خواهند کرد.
پیشبینی شده، به آن دسته از اتباع خارجی زیر ۲۷ سال که دارای اقامت موقت (Duldung) هستند، بیش از ۴ سال در آلمان حضور دارند و خود را با جامعه آلمان تطبیق دادهاند، اقامت موقت به اجازه اقامت (Aufenthaltserlaubnis) تغییر یابد.
بر اساس گزارش این روزنامه، همچنین قرار است آن دسته از اتباع خارجی که برای تأیید و رسمیت بخشیدن به مدرک حرفهای خود به آلمان آمدهاند، تا یک سال و نیم اقامت بگیرند. این افراد به موازات گذراندن دورههای آموزشی خود، ده ساعت در هفته اجازه کار دریافت میکنند.
[تاريخ مطلب: دهم آذر ۱۳۹۳ برابر با يکم دسامبر ۲۰۱۴] پیک ایران
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر