پنجشنبه، دی ۱۸، ۱۳۹۳

هجوم پلیس به تحصن کارگران معدن سنگرود

100 کارگر معدن زغال سنگ سنگرود (البرز غربی) از روز 17 دی در اعتراض به نقض وعده های کارفرما و مسؤرلان دولتی دست به تحصن انتحاری در تونل شماره ی ۹ (واقع در ۸ کیلومتری ساختمان اداری این واحد معدنی) زده بودند

تحصن کارگران معدن سنگرود گیلان در عمق زمین، امروز به دست نیرو های امنیتی جمهوری اسلامی پایان یافت.

به گزارش ایلنا، 100 کارگر معدن زغال سنگ سنگرود (البرز غربی) که از روز 17 دی  در اعتراض به نقض وعده های کارفرما و مسؤرلان دولتی دست به تحصن انتحاری  در تونل شماره ی  ۹ (واقع در ۸ کیلومتری ساختمان اداری این واحد معدنی) زده بودند، در ساعت 3 بامداد امروز با دخالت  گماشتگان امنیتی رژیم  تونل را ترک کردند.
کارگران می گویند روز گذشته مشاور نیروی انسانی «سازمان تهیه و تولید مواد معدنی» به همراه نماینده ی  «سازمان طرح توسعه و تجهیز معادن طبس» برای انتقال نیروی انسانی و ماشین آلات و تجهیزات این معدن به یکی از معادن تازه تأسیس طبس وارد معدن سنگرود شده بودند که انتقال ابزار کار در مقابل چشم کارگران بیکار خشم آنان را برانگیخت.
8 ماه حقوق عقب افتاده
یکی از کارگران امروز (18 دی) در توصیف شرایط زندگی کارگران معترض به ایلنا گفت: شرایط کار و زندگی کارگران این معدن که ۸ ماه حقوق نگرفته‌اند بسیار سخت شده است. آن‌ها دیروز با تحصن در عمق زمین به گونه ای یک اعتراض انتحاری انجام دادند چون احتمال خطر در تونل های زغال سنگ تعطیل شده بسیار بالاست.
او گفت: چرا دولت مردان بدون در نظر گرفتن همه شرایطی که کارگران با آن روبرو هستند مصوباتی را یکسویه به نفع دولت تصویب می‌کنند. چرا شرایط زندگی، درآمد، کار و شرایط خانوادگی کارگران در مصوبات دولت دیده نمی‌شود. ما چگونه می‌توانیم با‌‌ رها کردن خانواده‌هایمان در دل ارتفاعات رودبار برای دریافت حقوق ناچیزی هزاران کیلومتر دور‌تر از خانواده‌هایمان کار کنیم.
او گفت: دیگر خسته شده‌ایم، تعطیلی معدن صدمات جبران ناپذیری را به خانواده‌های مان وارد کرده است. تعطیلی معدن و بی پولی کارگران معدن که عمده ساکنان این منطقه هستند سبب شده بسیاری از کسبه و اصناف، کسب و کار خود را به شهرهای اطراف انتقال دهند. با خالی شدن سکنه روستا‌ها، مدارس هم یک به یک در حال تعطیلی هستند.
این کارگر در پایان گفت: اشتغال مردم در سالهای گذشته از طریق سه واحد صنعتی معدن سنگرود، سیمان لوشان و کارخانه آب معدنی داماش تامین می شد اما حالا با تعطیلی این سه واحد صنعتی، زندگی هم در این منطقه در حال از بین رفتن است.
گلوبال

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر