تاريخ: PM 7:46:27 1393/11/7

سران دزد نظام


در کشاکش جنگ وجدال باندهای درونی رژیم بر سر چپاول و غارت مردم، و در پی محکومیت محمدرضا رحیمی معاون پاسدار احمدی‌نژاد به‌خاطر دزدی و فساد، باند خامنه‌ای نه تنها تلاش دارد تا او را به‌لحاظ سیاسی به رفسنجانی و باند او نسبت بدهد، بلکه در یک پاتک به باند رفسنجانی- روحانی روی مواردی ازدزدی، فساد و رانت خواری عناصر و افراد وابسته به این باند در سالهای گذشته و به‌خصوص در دوره ریاست‌جمهوری آخوند حسن روحانی دست می‌گذارد.
در جریان درگیریهای اخیر علی مطهری نماینده مجلس رژیم با اعضای باند خامنه‌ای در مجلس، یکی از نمایندگان این باند به نام ابراهیم آقا محمدی طی نامه‌ای به علی مطهری به اظهارات او در سالهای گذشته و در مصاحبه با روزنامه کیهان اشاره می‌کند که علی مطهری در آن به فساد و دزدی خانواده رفسنجانی اشاره کرده و گفته بود: «اینکه پسرشان رئیس دفترشان باشد قابل‌قبول است. اما کیش هم باید دست اینها باشد، وزارت نفت هم زیر نفوذ اینها باشد، فلان کارخانه خودروساز هم مال اینها باشد، انحصار صادرات فلان محصول هم در اختیار اینها باشد؟ ”
آقا محمدی در ادامه نامه‌اش به مطهری می‌نویسد ”نوشتید که فساد در زمان هاشمی جان گرفت و در جامعه گسترش پیدا کرد. (مصاحبه با کیهان ۴/۱۰/۷۹) “،
”آقای مطهری آیا آن فسادها که نسبت به خانواده هاشمی‌گفتید دروغ بود یا خانواده هاشمی در این فاصله ده سال از آن فسادها تبرئه شده یا فاصله گرفته‌اند؟ چگونه شما یک روز فردی و خانواده‌ای را منشأ فساد و گسترش آن در جامعه می‌دانستید و امروز خواستار حضور آنان جهت اصلاح امور می‌شوید؟! چه چیزی در میانه این ماجرا هست که به مردم نمی‌گویید؟! “
محمد کاظم انبارلویی در روزنامه رسالت 28 دی 93ضمن اشاره به مواردی از دزدی و فساد باند رقیب درگذشته این پرسش را مطرح می‌کند ”چرا در فساد مربوط به پرونده رشوه‌خواری در قرار داد با استات اویل و نیز قرارداد کرسنت و این اواخر در مورد رانت 650 میلیون یورویی سکوت کرده و حرفی نمی‌زنند؟ ای کاش در این قطعنامه از باب همراهی با مردم به این مصادیق هم اشاره می‌کردند. “
کیهان خامنه‌ای نیز 1بهمن 93 به فساد در دولت روحانی اشاره می‌کند و در این زمینه می‌نویسد: ”بر اساس آمار اعلامی در ده ماه نخست سال جاری میزان تبانی در معاملات دولتی20 درصد افزایش یافته است! همچنین اختلاس هم40 درصد افزایش یافته و در همین مدت و در هنگامه هیاهوی مبارزه با فساد و اعلام کشفیات تازه، زمین‌خواری 27 درصد رشد کرده است! صدور مجوز واردات چند صد هزار تن شکر خارجی به 4 شرکت خاص. وقتی در مجموع در حدود نیمی از بودجه یک‌سال کشور در دست عده‌یی بدهکار است و با گردن‌کلفتی آن را پس نمی‌دهند و تازه هر روز به آن اضافه می‌شود وکسی هم به سراغ آنها نمی‌رود، می‌توان به ادعاهای مبارزه با مفاسد ایمان آورد!؟“
همین روزنامه در6 دی 93 طی مطلبی با عنوان ”فساد آبی و قرمز ندارد“ به مواردی از دزدی و فساد باند رقیب اشاره می‌کند و می‌نویسد: ”سوء‌استفاده از موقعیت و فساد، قرمز و آبی ندارد. اختلاس 3هزار میلیاردی همانقدر منزجرکننده است که واگذاری رانت 650 میلیون یورویی (بالغ بر 3هزار میلیارد تومانی) به بهانه واردات خوراک دام... تشکیل ستاد حمایت از کرباسچی در وزارت کشور دولت اصلاحات، زیر سؤال بردن تابعیت رئیس وقت قوه قضاییه به‌خاطر پرداختن به پرونده مفاسد شهرام جزایری و برخی نمایندگان آلوده به وی در مجلس ششم، بستن دهان رئیس فراکسیون دوم خرداد در همان مجلس از سوی برخی نمایندگان بانفوذ به‌خاطر انتقاد از فاجعه وزارت زنگنه و تخلفات شرکت نفتی پتروپارس (متعلق به بهزاد نبوی و اکبر ترکان) “
آش آن‌قدر شور است که روزنامه آرمان وابسته باند رفسنجانی - روحانی 1بهمن 93 ضمن اشاره به فساد گسترده دنظام آخوندی، سیاست مبارزه با فساد توسط دولت روحانی را به چالش می‌کشد و می‌نویسد: ”گاه اصولاً در شرایط متعارف معاملات بدون تشریفات قانونی انجام می‌شود. گاه اموری که مستلزم تصویب قانونی است انجام می‌شود و گاه فهرستهایی که باید علنی باشند پنهان می‌شوند شفافیت حکم می‌کند که فهرستها علنی و در دسترس باشند... حقوق کسی با معاملاتی غیرشفاف تضییع نشود. “
زارع نماینده مجلس رژیم نیز 24 ی 93 دصحن علنی مجلس می‌گوید: ”کشف هر روزه اختلاس و کالاهای قاچاق و فسادهای موجود در سیستم اقتصادی و بانکی کشور از مسائل دردناک کشور است“
خبرگزاری حکومتی ایسنا27 دی 93 می‌نویسد: ”91د‌رصد از گوشی‌های موبایل 60 میلیون مشترک فعال تلفن همراه از مباد‌ی غیررسمی وارد‌کشور می‌شوند“
اینها تنها گوشه‌هایی از ”تدبیر و امید“ دولت روحانی در زمینه چپاول و غارت اموال مردم است که در جنگ باندی و پاتک باند مقابل، در برابر محکومیت رحیمی رو شده است و نشان از این دارد که‌ گر حکم شود که دزد گیرند، زیر سقف ولایت هرآن که هست گیرند.