کودکانی که با الکل و کوکا نشئه و سپس قربانی شدند
دویچه وله : پژوهشهای یک تیم بینالمللی نشان میدهد که برخی از کودکان قربانیشده در مراسم اینکاها از مدتها پیش با تغذیهای خاص آماده مرگ میشدند. آنها از تأثیرات مواد نشئهآور استفاده میکردند تا قربانیان خود را پذیرای مرگ سازند.
دویچه وله : پژوهشهای یک تیم بینالمللی نشان میدهد که برخی از کودکان قربانیشده در مراسم اینکاها از مدتها پیش با تغذیهای خاص آماده مرگ میشدند. آنها از تأثیرات مواد نشئهآور استفاده میکردند تا قربانیان خود را پذیرای مرگ سازند.
یک تیم پژوهشی بینالمللی در پی تحقیقات خود بر روی اجساد ۵۰۰ ساله ۳
کودک مومیاییشده در کوههای "آند" آرژانتین توانسته است گوشهای از چگونگی
قربانی کردن کودکان و نوجوانان در میان قوم اینکاها را روشن سازد.
این تیم میگوید، اینکاها کودکانی را که به عنوان قربانی برمیگزیدند ماهها پیش از اجرای مراسم قربانی با الکل و برگهای کوکا مسموم میکردند تا برای مرگ آماده شوند. اینکاها رسم داشتند که کودکان و نوجوانان را برای اعتقادات خود قربانی کنند.
در گزارشی که در این باره در مجله علمی "پراسیدینگز آو د نشنال آکادمی آو ساینس" به چاپ رسیده پژوهشگران میگویند، استفاده از الکل و کوکا بخشی از مراسم آماهسازی قربانی برای مرگ بوده است.
به گزارش "اشپیگل آنلاین"، دانشمندان این تیم، به سرپرستی آندرو ویلسون باستانشناس از دانشگاه برادفورد بریتانیا از جمله بر روی موهای اجساد این سه کودک تحقیقاتی انجام دادهاند. اجساد این کودکان در سال ۱۹۹۹ میلادی در نزدیکی آتشفشان "لیولیالیاکو" در مرز بین آرژانتین و شیلی کشف شد. اجساد این کودکان به دلیل یخزدن در ارتفاعات بسیار خوب ماندهاند.
راهی به "جهان ارواح"
این که در مراسم پیشکش انسان به عنوان قربانی از الکل و برگهای کوکا استفاده میشد موضوع تازهای نیست. اما آن چه که در این تحقیقات تازگی دارد نتایج حاصل از تحقیقات بر روی موهای این کودکان مومیایی است که توضیح دقیقتری از آمادهسازیهای مربوط به این مراسم را میسر میسازد.
یافتههای جدید نشان میدهد که برگزارکنندگان این مراسم یک سال پیش از قربانی کردن دختری ۱۳ ساله (یکی از سه جسد کشفشده) تغذیه او را به طور جدی تغییر دادند. دانشمندان احتمال میدهند که او را برای قربانی شدن برگزیدند و بعد تا زمان مرگ به دقت تحت محافظت قرار دادند.
طبق برآوردهای محققان، احتمالا از چیچا (Chicha) که نوشیدنی الکلی حاصل از تخمیر ذرت است برای آرام کردن قربانی استفاده میشده است. از برگهای کوکا نیز به این دلیل استفاده میشده که جویدن آنها تأثیری نشئهآور دارد. کوکائین از گیاه کوکا به دست میآید.
اینکاها معتقد بودند که حالت نشئگی ورود به "جهان ارواح" را ممکن میسازد. در گزارش مربوط به این کار تحقیقاتی آمده است: «کوکا و الکل موادی بودند که باعث تغییراتی در فرد شده و ظهور حالتی که مقدس شمرده میشد را امکانپذیر میساختند.»
نویسندگان نتایج این تحقیقات همچنین خاطرنشان ساختهاند که علاوه بر این از مواد نشئهآور به این دلیل استفاده میشد که کودکان را برای مراسم قربانی آرام میساخت.
نام مراسم اهدای قربانی در میان قوم اینکاها "کاپاکوچا" است. آنها کودکان را بعد از طی مسافتی چندصد کیلومتری به محل برگزاری مراسم در کوزکو، پایتخت اینکاها میآوردند و سپس به ارتفاعات میبردند تا در آنجا قربانی شوند.
پیک ایران 11 مرداد 92
این تیم میگوید، اینکاها کودکانی را که به عنوان قربانی برمیگزیدند ماهها پیش از اجرای مراسم قربانی با الکل و برگهای کوکا مسموم میکردند تا برای مرگ آماده شوند. اینکاها رسم داشتند که کودکان و نوجوانان را برای اعتقادات خود قربانی کنند.
در گزارشی که در این باره در مجله علمی "پراسیدینگز آو د نشنال آکادمی آو ساینس" به چاپ رسیده پژوهشگران میگویند، استفاده از الکل و کوکا بخشی از مراسم آماهسازی قربانی برای مرگ بوده است.
به گزارش "اشپیگل آنلاین"، دانشمندان این تیم، به سرپرستی آندرو ویلسون باستانشناس از دانشگاه برادفورد بریتانیا از جمله بر روی موهای اجساد این سه کودک تحقیقاتی انجام دادهاند. اجساد این کودکان در سال ۱۹۹۹ میلادی در نزدیکی آتشفشان "لیولیالیاکو" در مرز بین آرژانتین و شیلی کشف شد. اجساد این کودکان به دلیل یخزدن در ارتفاعات بسیار خوب ماندهاند.
راهی به "جهان ارواح"
این که در مراسم پیشکش انسان به عنوان قربانی از الکل و برگهای کوکا استفاده میشد موضوع تازهای نیست. اما آن چه که در این تحقیقات تازگی دارد نتایج حاصل از تحقیقات بر روی موهای این کودکان مومیایی است که توضیح دقیقتری از آمادهسازیهای مربوط به این مراسم را میسر میسازد.
یافتههای جدید نشان میدهد که برگزارکنندگان این مراسم یک سال پیش از قربانی کردن دختری ۱۳ ساله (یکی از سه جسد کشفشده) تغذیه او را به طور جدی تغییر دادند. دانشمندان احتمال میدهند که او را برای قربانی شدن برگزیدند و بعد تا زمان مرگ به دقت تحت محافظت قرار دادند.
طبق برآوردهای محققان، احتمالا از چیچا (Chicha) که نوشیدنی الکلی حاصل از تخمیر ذرت است برای آرام کردن قربانی استفاده میشده است. از برگهای کوکا نیز به این دلیل استفاده میشده که جویدن آنها تأثیری نشئهآور دارد. کوکائین از گیاه کوکا به دست میآید.
اینکاها معتقد بودند که حالت نشئگی ورود به "جهان ارواح" را ممکن میسازد. در گزارش مربوط به این کار تحقیقاتی آمده است: «کوکا و الکل موادی بودند که باعث تغییراتی در فرد شده و ظهور حالتی که مقدس شمرده میشد را امکانپذیر میساختند.»
نویسندگان نتایج این تحقیقات همچنین خاطرنشان ساختهاند که علاوه بر این از مواد نشئهآور به این دلیل استفاده میشد که کودکان را برای مراسم قربانی آرام میساخت.
نام مراسم اهدای قربانی در میان قوم اینکاها "کاپاکوچا" است. آنها کودکان را بعد از طی مسافتی چندصد کیلومتری به محل برگزاری مراسم در کوزکو، پایتخت اینکاها میآوردند و سپس به ارتفاعات میبردند تا در آنجا قربانی شوند.
پیک ایران 11 مرداد 92
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر