سه‌شنبه، دی ۱۶، ۱۳۹۳

تشديد جنگ گرگها در راس نظام پس از اظهارات آخوند روحاني

پاسدار حسين شريعتمداري نماينده ولي‌فقيه ارتجاع در كيهان در واكنش به اظهارات روز يكشنبه آخوند حسن روحاني، در مصاحبه با خبرگزاري سپاه پاسداران روحاني را تحقير كرد و گفت:‌ متاسفانه رئیس جمهورِ حقوقدان، فرق رفراندم تقنینی و رفراندم اساسی را نمی‌دانند!:رفراندم تقنینی از طریق مجلس صورت می‌پذیرد.
و باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان برسد. بنابراین بر خلاف آنچه روحاني اعلام کرده‌، با این نوع از رفراندم نمی‌توان مجلس را دور زد.
وي اضافه كرد:‌ نوع دیگر رفراندم منوط به فرمان خامنه‌اي است و اجرای آن از مجلس نمی‌گذرد.
يك روزنامه متعلق به باند ولي‌فقيه ضمن حمله به آخوند روحاني نوشت: برنامه سیاسی آقای روحانی آشکارا این است که... با گره زدن راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور، به مفهوم «خروج از انزوا» و «لغو تحریم»، نتیجه بگیرد مخالفت با امتیازدهی در موضوع هسته‌یی به‌معنای مخالفت با بهبود معیشت مردم است...
اگر آقای رئیس‌جمهور معتقد است«آرمان ما به سانتریفیوژها وصل نیست» ولی ما آن را کاملاً وصل می‌بینیم.
روزنامه ديگر همين جناح به نام سياست روز، روحاني و افراد باند او را، وادادگان سياسي توصيف كرد و نوشت:
آیا قرار است، سانتریفیوژها تعطیل شود؟! سیاست دولت در مذاکرات هسته‌یی در‌پی چیست؟ چارچوب اصول هسته‌یی در مذاکرات کجاست؟... چرا به اظهارات وادادگان هسته‌یی و سیاسی پاسخی داده نمی‌شود؟
مسأله مهمی که روحاني مطرح کرد و خواهان برگزاری همه‌پرسی (رفراندوم) درباره آن شد چیست؟...
پرسش مهم و اساسی هم‌چنان باقی است، که منظور رئیس‌جمهور و اشاره ایشان به یک مسأله بسیار مهم که برای همه ما اهمیت دارد و در زندگی ما تأثیرگذار است، چیست؟
از سوي ديگر روزنامه وابسته به باند رفسنجانی- روحانی ضمن اذعان به نمايشي بودن اظهارات آخوند روحاني، به بن بست نظام ولايت فقيه و توخالي بودن نمايش انتخابات در نظام آخوندي اذعان كرد و نوشت: مشکلات روحانی نه در برگزاری رفراندوم است و نه با برگزاری رفراندوم هیچ‌یک از مشکلات ایشان سامان خواهد یافت. مشکل اساسی در وضعیت کلان سیاسی کشور است.
اساس همه نظامهای مردم سالار در دنیا روی چرخش نخبگان یا دولت انتخابی مردم قرار گرفته است.
در ایران اما اسما چرخش نخبگان وجود دارد، اما در عمل، این چرخش یک حرکت کوچک و در عین‌حال ناقصی بیش نیست
به عبارت دیگر از یک سو مردم دولت جدیدی را انتخاب کرده‌اند اما از سوی دیگر این دولت جدید عملادر هیچ حوزه اساسی نمی‌تواند تغییرات جدی و گسترده به وجود آورد. به عبارت دیگر با وجود انتخابات، همان سیاستهای گذشته کم و بیش و با مختصر تغییر ظاهری باید ادامه پیدا کند.

آخوند روحاني طي سخناني در يك گردهمايي در تهران ضمن دفاع از سركشيدن جام زهر گفته بود: «قانون اساسي به ما مي‌گويد در مسائل مهم اقتصادي، سياسي اجتماعي فرهنگي به جاي اين كه قانون در مجلس تصويب شود، ماده قانوني يا برنامه مستقيم به آراي عمومي مردم و همه پرسي گذاشته شود...»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر