سه‌شنبه، اردیبهشت ۱۷، ۱۳۹۲


  17 ارديبهشت 1392


در يك ميزگرد ارتباط مستقيم حول جنايت مالكي در حويجه علي كليدار حقوقدان و رئيس تجمع دفاع از حقوق بشر در عراق تاكيد كرد كه ضروري است جنايتهاي نوري مالكي و سركرده نيروي زميني او سپهبد دژخيم علي غيدان و ساير دست اندركاران كشتار الحويجه در دادگاههاي بين المللي مطرح شود. رئيس تجمع دفاع از حقوق بشر در عراق پرونده جنايات مالكي و غيدان در دادگاه اسپانيا را ياد آوري كرد كه به خاطرحمله وحشيانه به اشرف و كشتار مجاهدين آنها را تحت تحقيق و پيگرد بين المللي قرار داده است.
وي هم چنين بيانيه 100 قاضي از چند كشورعربي در خصوص جرائم ضد انساني حكومت مالكي عليه مجاهدين در زندان ليبرتي را خاطرنشان ساخت.

علي كليدار رئيس تجمع دفاع از حقوق بشر در عراق: ...اين جنايتكاران، به عنوان مثال مالكي و سپهبد علي غيدان و افسران ديگر، كه دادگاه اسپانيا حكم دستگيري آنها را صادر كرده است. اين حكم است و در مورد مالكي بعد از اينكه مصونيت قضائي او تمام شد اجراء مي‌شود اما علي غيدان نمي‌تواند از عراق خارج شود اگر علي غيدان و دو افسر ديگر كه يكي سرگرد و يكي سروان هستند از عراق خارج شوند مطابق با حكم دادگاه اسپانيا توسط انترپل دستگير مي‌شوند. اين حكم است. چرا؟ چون مالكي در آن زمان به همراه علي غيدان مرتكب يك جنايت احمقانه‌اي شدند كه در آن 35 تن از پناهندگان غير نظامي مسالمت‌جو در كمپ اشرف در استان ديالي كشته و 1100 تن ديگر مجروح شدند. در نتيجه اين حكم عليه آنها صادر شد. هم‌چنين وقتي به ليبرتي جابجا شدند باز هم در تباني با مالكي و ارگانهاي او دو ماه قبل حدود 40 موشك به آنها شليك شد و دو روز قبل هم به آنها شليك شد. اما الان اين را ببينيد.
علي كليدار: الان بايد اين تلاشها را به جريان انداخت، يعني متني از جانب 8800 وكيل عربي و عراقي و بين المللي هست كه بيانه‌اي صادر كرده‌اند كه در آن نقض حقوق بشر در عراق توسط مالكي و هم‌ چنين هدف قرار دادن پناهندگان حفاظت شده بر اساس كنوانسيون چهارم ژنو را (در كمپ اشرف و كمپ ليبرتي)محكوم كرده‌اند.
اخيراً، يك هفته پيش، 100 قاضي از عراق و كشورهاي عربي خواستار توجه به اين پناهندگان ايراني و بازگرداندن آنها به اشرف شده‌اند و اينكه كميسارياي عالي كمك به پناهندگان بايستي مسئوليت اينها را داشته باشد و نه مالكي و كوبلر كه مزدور مالكي و رژيم ايران است. فعال ساختن اين موضوعات در محافل بين المللي و به كار گرفتن آنها عليه رژيمهاي عراق و ايران در زمينه نقض حقوق بشر و جنايتهايي كه مرتكب شده‌اند ضروري است كه آخرين آن جنايت الحويجه بود. هم‌چنين بايستي همه وكلا و حقودانان جهان عرب و حقوقدانان بين المللي براي تسريع اين موضوع شروع به فعاليت در محافل بين المللي بنمايند، بخصوص كه با تاسف بسيار ما نديديم جنايت الحويجه با محكوميت بين المللي مواجه شده باشد».  
تلويزيون صفا تاريخ 13ارديبهشت1392

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر