Posted on اوت 30, 2014 by jahanezanan
رضا خندان می گوید که «دادگاه انتظامی وکلا، نسرین ستوده را از شکایت دادستان تهران تبرئه کرد و به این ترتیب او می تواند همچنان به حرفه خود، وکالت» ادامه دهد.
رضا خندان، همسر نسرین ستوده، ساعتی پیش در صفحه فیس بوک خود نوشت: «به دنبال برگزاری جلسه محاکمه نسرین، یکشنبه گذشته در دادگاه انتظامی وکلا، امروز شنبه 8 شهریور رای شعبه اول دادگاه انتظامی وکلا رسما ابلاغ شد» و در رای دادگاه انتظامی اعلام شده است که «تعلیق موقت خانم نسرین ستوده به نظر دادگاه انتظامی کانون وکلا موضوعیت نداشته، و رد می شود.»
شاکی پرونده و درخواست کننده حکم تعلیق چروانه وکالت نسریت ستوده نیز معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای اوین بود.
رضا خندان تاکید کرده است که با اعلام حکم دادگاه انتظامی وکلا، «نسرین ستوده همچنان می تواند به حرفه ی خود، وکالت، ادامه دهد.»
خبر شکایت دادستانی تهران نزد دادگاه انتظامی وکلا برای تعلطیق یا ابطال پروانه وکالت نسرین ستوده نزدیک به شش ماه پیش منتشر شد و همان زمان خبرگزاری دولتی ایرنا خبر داده بود که نسرین ستوده از وکلای مدافع حقوق بشر یک شنبه چهارم اسفند ماه در دادگاه انتظامی وکلا محاکمه می شود. به نوشته خبرگزاری ایرنا، سرپرست دادسرای اوین به نمایندگی از دادستانی تهران از دادگاه انتظامی وکلا درخواست «ابطال پروانه وکالت» نسرین ستوده را کرده بود.
نسرین ستوده از وکلای مدافع حقوق بشر در ایران است که وکالت بسیاری از فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی را در سال های گذشته بر عهده داشته است.
او در 13 شهریور 1389 بازداشت و به زندان اوین منتقل شد و چند ماه بعد دادگاه انقلاب تهران این وکیل مدافع حقوق بشر را به «اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام» متهم کرد و به 11 سال حبس تعزیری و 20 سال محرومیت از وکالت و 20 سال ممنوع الخروجی از ایران محکوم کرد. پس از آن شعبه 54 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ضمن نقض حکم اولیه نسریت ستوده را به 6سال حبس و 10 سال محرومیت از وکالت محکوم کرد. نسرین ستوده پس از سه سال بازداشت و زندان در 27 شهریورماه 1392 و در آستانه سفر حسن روحانی به نیویورک برای شرکت در اجلایس مجمع عمومی سازمان ملل به همراه تعداد دیگری از زندانیان آزاد شد. نسرین ستوده پروانه وکالت خود را بعد از آزادی تمدید کرده بود اما از زمستان سال 92 دادسرای اوین و دادستانی تهران خواهان «تعلیق و ابطال پروانه وکالت» این وکیل مدافع حقوق بشر شده بودند.
نسرین ستوده در کنار وکلایی چوم محمد سیف زاده، عبدالفتاح سلطانی، و محمدعلی دادخواه از جمله وکلای سرشناس مدافع حقوق بشر و از فعالان کانون مدافعان حقوق بشر در ایران است که در جریان سرکوب های پس از سال 88 بازداشت شدند.در این میان محمدسیف زاده و عبدالفتاح سلطانی هنوز زندانی هستند.
شمار وکلای بازداشت شده یا زندانی پس از سال 88 اما بیشتر است و وکلایی چون مصطفی دانشجو، امیر اسلامی، امید بهروزی و فرشید یداللهی، هوتن نجات نیز به اتهامات مختلف بازداشت و زندانی شدند که برخی از آن ها آزاد و برخی همچنان زندانی هستند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر