یکشنبه، آبان ۱۱، ۱۳۹۳

مهرداد هرسيني: بيماري ولي فقيه، سرعت گرفتن لوكوموتيو جنگ قدرت

تاریخ ایجاد در 10 آبان 1393
جنگ قدرت میان رفسنجانی و خامنه ای برسر دو انتخابات پیش رو به مانند لوکوموتیوی شده است که هرساعت به سرعت آن دو چندان افزوده می شود. سخن از دو انتخابات مجلس حکومتی و خبرگان رهبری در اسفند ماه آینده است که به یقین ابزاری برای هر یک از جناح های متخاصم خواهند شد تا سمت و سوی کلی ”نظام آخوندی“ را در سیاست های استراتژیک تعین و تکلیف نمایند. به یقین انتخابات یا بهتر بگوییم انتصابات خبرگان پس از مرگ آخوند مهدوی کنی، آخرین رئیس آن، از اهمیت بالایی در این راستا برخودار است زیرا این مجلس بنابر قوانین حکومتی ”وظیفه نظارت بر رهبر“ و یا «درصورت فوت یا کناره گیری یا عزل رهبر موظف است در اسرع وقت نسبت به تعیین و معرفی رهبر جدید اقدام نماید».

با نگاهی به روند روبه رشد جنگ گرگها برسر کرسی های این مجلس که مردم به درستی به آن ”خفتگان رهبری“ می گویند، می توان ابعاد واقعی و هرآنچه که در پشت صحنه دیکتاتوری آخوندی می گذرد را بهتر تعریف و تفسیر نمود. سخن از وضعیت نظام پوسیده و ضد مردمی است که رهبرآن هر روز ”وزن کم“ می کند و بیماری سرطان با تمامی تلاش ها و امکانات فوق پزشکی برای وی، به مانند موریانه جسم و روح وی را میخورد. صورت مات و مبهوت و رنگ پریده ”رهبر معظم انقلاب“ در رسانه ها و تلویزیون حکومتی حکایت از راز نهان در درون وی را  دارد و خود بهترین گواه بر آن است که زمزمه های ”ضد انقلاب“ مبنی بر وضعیت وخیم جسمانی خامنه ای، درست از آب درآمده اند.

از شواهد و قرائن چنین بر میآید که باند مقابل به سرکردگی رفسنجانی اخبار درون ”بیت رهبری“ را بخوبی دریافته و در حال تدارک گسترده ای برای قبضه خبرگان رهبری می باشد. به یقین با چنین ”قبضه ای“ وی در وضعیتی قرار خواهد گرفت تا ”مسئله جانشینی خامنه ای“ را، بشرط آنکه رژیم تا آن دوران هنوز برسرکار باشد، تعیین و تکلیف نماید. وی که در این زمینه شیطان را نیز درس می دهد و یکبار پس از مرگ خمینی این ” هنر“  را برای به کرسی نشاندن خامنه ای با مشتی دغل و دروغ به اثبات رسانده است، خود را به یقین بهترین و کارآمدترین فرد ”ذیصلاح“ در طیف آخوندهای حکومتی برای این کشتی بی صاحب می داند.
رفسنجانی در آن دوران و پس از مرگ خمینی، با عجله و دور زدن  قوانین حکومتی، خامنه ای را یک شبه از  رتبه ”حجت الاسلام“ به ”آیت الله“ ارتقاء درجه داد، امری که در بین مردم به ”آیت الله یک شبه“ معروف گردید. وی به جد براین باور بود که از خامنه ای ”رهبری“ مطیع اوامر خواهد ساخت و در نهایت این رفسنجانی خواهد بود که قدرتمند ترین فرد در نظام آخوندی خواهد شد. اما روند قضایا و گرفتن ارگان های قدرت آنهم بطور خزنده از سوی خامنه ای، سرانجام به جنگ قدرتی فزاینده میان رفسنجانی و ولی فقیه تبدیل گردید.
در راستا ی خبرگان رهبری نیز باند خامنه ای به جد در تلاش است تا نفرات دستچین شده خود را وارد این دور از بازی کند که از جمله باید از آخوند ”هاشمی شاهرودی“ نامبرد. در این رابطه سایت تابناک وابسته به پاسدار سبزعلی رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در تاریخ 6 آبان 1393 با تیتر «عبای ریاست خبرگان بردوش کدام ”هاشمی“ می افتد؟» می نویسد: « یک منبع نزدیک به هاشمی رفسنجانی اظهارات عضو مجلس خبرگان رهبری ( منظور احمد خاتمی است ) که گفته است هاشمی رفسنجانی گفته اند تمایلی به کاندیدا شدن برای ریاست مجلس خبرگان رهبری را ندارند تکذیب کرد. این منبع گفت، هاشمی رفسنجانی نه تنها چنین مطلبی نگفته اند، بلکه در پاسخ به سوالی در همین زمینه گفته اند، درصورتی که بعضی افراد که آنها را برای ریاست خبرگان صالح نمی دانم، قصد کاندیدا شدن داشته باشند، آمادگی خود را برای کاندیداتوری ریاست این مجلس اعلام خواهم کرد».

این سخنان ترجمان واقعی دیدگاه های رفسنجانی بر سر ریاست خبرگان را به نمایش می گذارد. واقعیت این است که رفسنجانی در مرحله نخست تلاش دارد تا خبرگان رهبری را به مایملک خود اضافه نماید. یعنی با آوردن نفرات خود به درون  این مجلس و برهم زدن تعادل فعلی درونی آن، به کنترل کامل خبرگان دست یابد. در این راستا مهم ترکیب و میزان صندلی ها برای رای و رای کشی های نهایی خواهد بود. در قدم بعدی رفسنجانی در صورتیکه به این تعادل نتواند دست یابد، همان وارد شدن و اعلام کاندیداتوری برای ریاست خواهد بود. با توجه به این امر که وی بخوبی می داند، شمشیر رد صلاحیت از سوی ”شورای نگهبان“ همچنان بالای سر او قراردارد، لذا قدم نخست مناسب ترین سیاست برای عبور از این مرحله است. وی سال گذشته و در اثنای جنگ قدرت برسر انتخابات ریاست جمهوری در رژیم آخوندی یکبار این امر را تجربه کرده بود. در آن دوران خاطرمان هست که پاسدار شریعتمداری در مقالات تند و تیزی در کیهان ولی فقیه، از رفسنجانی با عناوینی مانند ”محارب و مفسد فی الارض و مستحق محاکمه ومجازات“ نام برده بود و در نهایت این شورای نگهبان و دست نشانده ولی فقیه بود، که در قدم بعدی رفسنجانی را رد صلاحیت کرد.
در این رابطه آخوند مومن از باند ولی فقیه در شورای نگهبان بتاریخ 1 مرداد 1393 آشکارا علیه رفسنجانی گفته بود: « شورای نگهبان در انتخابات مراقب خواهد بود تا نامزدهایی که قراراست انتخاب شوند، آدم بی پدر و مادری نباشند». وی در ادامه خطاب به رفسنجانی می افزاید: «به همین آقا رسانه های بیگانه خیلی توجه می کنند. عیبی ندارد بنده خدا، جوری شده که خودش خجالت می کشد بیاید توی جلسات خبرگان». سایت حکومتی نامه نیوز

همچنین باند خامنه ای که اوضاع را بخوبی دریافته با به میدان فرستادن ”خرچنگ نظام“ یکبار دیگر رفسنجانی را به افشای ”راز و رمزهای“ وی تهدید کرد. «احمد خاتمی به اکبر هاشمی رفسنجانی هشدار داد اگر به بازی های رسانه ای درباره انتخابات مجلس خبرگان رهبری ادامه دهد، سکوت خود را شکسته و راز و رمزهای وی را فاش خواهد کرد. وی اضافه کرده در حال حاضر قصد ندارد نام نامزدهای مورد حمایت هاشمی برای تصدی بر ریاست مجلس خبرگان را اعلام کند».
سایت حکومتی دیگربان 7 آبان 1393

نگاه رفسنجانی به این دور از جنگ قدرت مبین به زیر سوال بردن رهبری خامنه ای نیز هست. وی خامنه ای را فردی ”جاه طلب“ می داند که هنوز به او رهبری نظام را” بدهکار“ است. رفسنجانی به این اعتقاد رسیده است که خامنه ای با سیاست های پر خطر خود، کشور را به  بحران های داخلی و بین المللی کشانده است. تلاش رفسنجانی در وهله نخست بر به کنترل درآوردن ولی فقیه استوار بود، اما روند قضایا و شکست های پی در پی رژیم و بویژه نوشیدن جام های زهر اتمی، عراق، سوریه، منطقه ای و بویژه روند فزاینده اعتراضات مردمی در شهرهای مختلف، دیگر امیدی برای باند رفسنجانی مبنی بر ”صالح شدن رهبر“ باقی نگذاشته است. رفسنجانی از اکنون به فکر دوران پس از خامنه ای است. وی خود را ”ناجی نظام آخوندی“ میداند و براین باور است که باید سیاست های کلی رژیم با دنیای خارج دستخوش تحولات بنیادی گردد که بدین طریق در قدم اول تحریم ها برداشته شده  تا از طریق آن دیکتاوری ولی فقیه به تعادل سیاسی و اجتماعی دست یابد. اهرم رفسنجانی همان ترجمان ادامه سیاست مماشات جامعه بین المللی با رژیم است.
بهرحال با هر منظر که به وضعیت نظام پوسیده و غرق در بحران ولایت فقیه نگاه کنیم، بخوبی به وجود ”برهم خوردن تعادل درونی“ در این حاکمیت ضد مردمی پی می بریم. به قول خانم رجوی: «با ورود رفسنجانی در جنگ آشکار قدرت در برابر خامنه ای، روند تجزیه و تضعیف رژیم بنحو بیسابقه ای تشدید شده و سقوط محتوم آن را شتاب می بخشد». 
10 آبان 1393

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر