چهارشنبه، آبان ۰۳، ۱۳۹۶

#ایران# کماندوهای سپاه با شهریه ۱۲ میلیون تومانی و پیتزاخوری در نمازخانه مدرسه آماده کنکور و جهاد می شوند‎ + عکس

rayanSepahStdnts2.jpgدانش‌آموزان در اردوی جنگل سیسنگان استان مازندران کباب آماده می‌کنند


 ازسایت خبریک
 
در این مدارس هم دروس علمی تدریس می‎شود و هم آموزش‎های نظامی و عقیدتی.
– دانش‌آموزان بیش از ۱۰ ساعت در روز تحت تعلیم قرار می‎گیرند و هر کدام پرونده تخصصی جداگانه دارند.
– حضور در اردوهای مختلف زیارتی و تفریحی در کنار کادر آموزشی راهی برای تقویت باورهای ایدئولوژیک و مغزشویی این دانش‌آموزان است.
به پزارش کیهان لندن، اینکه سپاه پاسداران هر جا که بوی پول به مشام‎اش رسیده دست درازی کرده، حتی در نظام آموزشی ایران قابل پیگیری است.

سرمایه داران و میلیاردر های سپاه پاسداران، داعش وطنی، تروریست ها، جنایتکاران، دزدان و سرمایه داران، با اسم رمز خدا، دشمنان ایران و ایرانی ها.
«رایان بصیر» (دبیرستان غیر دولتی)، نام یکی از مدارس تهران است که در مقطع دبیرستان و پیش‎دانشگاهی به صورت غیرانتفاعی دانش‎آموز جذب می‌کند و با شهریه‎ای باور نکردنی آنها را تحت آموزش‌های غیرعادی قرار می‌دهد تا هم آماده کنکور و ورود به دانشگاه شوند و هم آماده جنگ و جهاد.
آموزش‌هایی که دانش‌‎آموزان این مجموعه می‎بینند فراتر از واحدهایی است که مصوبه وزارت آموزش و پرورش برای مقاطع دبیرستان و پیش‎دانشگاهی است. دانش‌آموزان علاوه بر گذراندن دروس عمومی و تخصصیِ مربوط به رشته‎های ریاضی، علوم تجربی و علوم انسانی، دروس تئوری و عملی نظامی، عقیدتی و شرعی را نیز پشت‏‌سر می‌گذارند.
در حالی که اکثر مدارس ایران با آغاز ماه مهر کلاس‎های خود را آغاز کرده‌اند، کلاس‌های این مجموعه خیلی زودتر از معمول و در دهم تیرماه آغاز شده است.
دانش‌آموزان رایان بصیر، هم ریاضی و فیزیک و زیست می‌خوانند و هم برای آموزش نظامی و تیراندازی به میدان تیر می‎روند و در اردوهای دانش‌آموزی که بی‎شباهت به اردوهای جهادی و اردوهای «راهیان‎نور» نیست، شرکت می‎کنند.

شعار مدرسه‎ رایان بصیر «اقتدار علمی و بصیرت دینی» است. از دانش‎آموزان مقطع پیش‎داشگاهی مدرسه برای ثبت نام ۱۲ میلیون تومان شهریه دریافت می‎شود.
هر دانش‌آموز در این مدرسه یک پرونده تخصصی تربیتی دارد و به طور منظم در همه امور تحصیلی و عقیدتی به او مشاوره داده می‎شود.
یکی از اصلی‌ترین برنامه‎های مدرسه که شبیه پادگان اداره می‌‏شود، تدریس منظم احکام عملی، برگزاری کلاس‌های پرورشی و تربیتی و برگزاری نماز جماعت اول وقت است.
طول ساعتی که دانش‎آموز در مدرسه حضور دارد نیز کمی غیرعادی است. کلاس‌ها از هشت صبح آغاز می‌‏شود و دانش‎آموز باید یک ساعت قبل از این زمان در مدرسه باشد و بعضی روزها تا ساعت هفت شب در کلاس‌ها یا کارگاه‌های مختلف بسر می‌برد.
rayanSepahStdnts3.jpg
آموزش نظامی در میدان تیر
کادرهای مدرسه که عموماً اعضای بسیج و یا معلمان و دبیران عضو سپاه هستند به طور منظم گزارش وضعیت علمی، تربیتی و عقدیتی دانش‌آموز را به خانواده‎‏ی او ارائه می‎دهند. در واقع آنها در نوعی آموزش پادگانی قرار دارند که بر اساس ضوابطی خاص از نظر ذهنی و آموزشی ایزوله می‎شوند.
آنها در طول سال تحصیلی به اردوهای مختلف نیز می‎روند. مشهد، قم و شاه عبدالعظیم اردوی زیارتی آنهاست و جنگل‎های شمال و اردوگاه‌های خاص سپاه سفرهای تفریحی آنها. در بعضی هفته‌ها آنها را به نماز جمعه هم می‌‏برند.
کلاس‌های ورزشی آنها نیز متفاوت از ساعات عادی ورزش در دبیرستان و دانشگاه است. ورزش آنها رزمی و دفاعی است. شرکت در کلاس‌های دفاع شخصی تقریباً اجباری است. دبیرستان امکانات خوبی برای آموزش ورزش‌های رزمی دارد و سالن مجهزی در آن ایجاد شده و مسابقات مختلف بین مدارس هم‌سو برای دانش‌آموزان برگزار می‎شود.


rayanSepahStdnts4.jpgمراسم روضه خوانی در مدرسه با واعظی که آخوند نیست اما خود را شبیه آخوندها درآورده است
در نمازخانه‏ مدرسه عموماً مراسم مذهبی سینه‌‏زنی و سوگواری برگزار می‏‎شود و گاهی نذری هم پخش می‌‏شود.
در این میان خوردن پیتزا به عنوان یک وعده‌ی غذایی که هویت فرنگی دارد در ولادت فاطمه دختر پیامبر اسلام در نمازخانه مدرسه جالب به نظر می‎رسد، تصویری که به عنوان یکی از فعالیت‎های قابل توجه در این مجموعه در وب‌‏سایتآن منتشر شده است.
اردیبهشت سال ۱۳۸۹ محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه و علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پیام مشترکی به مناسبت هفته عقیدتی- سیاسی در سپاه صادر کردند که در آن تاکید شد «پس از مدت‌ها بحث و بررسی طرح اصلاح و کارآمدسازی نظام آموزشی سپاه انجام شد».
خروجی این طرح و اصلاح، همین دوره‎های آموزش و پرورش مدیران و دبیرانی بود که از نظر سپاه برای کادرسازی با ساختاری نو آماده می‌‏شوند.
سپاه تنها مدارس در مقاطع ابتدای، متوسطه و پیش‌‏دانشگاهی را مستقیم اداره نمی‎کند، بلکه شامل ده‌ها مرکز آموزش عالی می‏‌شود که سرآمد آنها دانشگاه «امام حسین» است. دانشگاهی که وظیفه‏‌اش تربیت پاسدار با تخصص‎های مختلف است.

rayanSepahStdnts5.jpgپیتزاخوری در نمازخانه مدرسه
این تشکیلات در مدیریت دانشگاه‎های علمی کاربردی هم دست دارد. معاون تربیت و آموزش ستاد کل سپاه در دانشگاه «امام حسین» در مقطع کاردانی دانشگاه علمی- کاربردی در رشته‎‏های «تربیت مربی قرآن»، « تربیت مروج سیاسی»، مدیریت و فناوری اطلاعات، حسابداری، روابط عمومی و حتی رشته‎های لجستیک مثل سرپرستی توزیع کالا، تدارکات و زنجیره تامین و مکانیک دانشجو می‎پذیرد که بعضی از این رشته‎ها در مقطع کارشناسی هم ادامه پیدا می‎کند.
بعضی از فعالیت‎های آموزشی سپاه نیز به طور مشترک با حوزه‎های علمیه برگزار می‌‏شود. مجتمع آموزشی ‌امامت یکی از این مراکز است که سپاه با هدف تحول معنویت دینی و انقلابی‌ تحت عنوان «‌راهبرد بزرگ» ایجاد کرده است.


 khabar1.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر