سه‌شنبه، شهریور ۱۱، ۱۳۹۳

پاريس- كنفرانس «خاورميانه در بحران، تهديدها و راه حلها» با حضور مريم رجوي

تاریخ ایجاد در 10 شهریور 1393
مريم رجوي: حل بحران عراق بدون خلع يد از رژيم ايران و باندهاي تروريستي‌اش، امكانپذير نيست

-    رشد جريانات تروريستي و افراطي در عراق ناشي از سلطة رژيم ايران و سركوبگري مالكي است و نقش دادن به اين رژيم در مهار بحران هستند، فاجعة بزرگتري را تدارك مي بينند.
-    آخوندها با استفاده از بحران منطقه مي‌خواهند يا امضاي توافقنامه نهايي اتمي را به تأخير بيندازند يا امتيازهايي بگيرند كه راه بمب اتمي را باز نگاهدارد

مريم رجوي، رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران، در روز دوشنبه 10شهريور (اول سپتامبر) گفت: سقوط مالكي در عراق، يك ضربه استراتژيك براي رژيم ملايان است كه تحت تاثير مقاومت مردم عراق محقق شده است و تكيه‌گاه اساسي رژيم براي صدور بنيادگرايي را درهم شكسته است. حال اگرچه خامنه‌اي و مالكي با تمام قوا تلاش مي‌كنند آب رفته را به جوي بازگردانند اما بازگشت اين رژيم به تعادل پيشين در عراق، ديگر ناممكن است.
او كه در يك جلسه بين المللي در پاريس با عنوان «اولين سالگرد قتل عام ساكنان اشرف، خاورميانه در بحران، تهديدها و راه حلها» صحبت مي كرد، گفت: دولت جديد عراق با فاصله گرفتن از رژيم ايران و سهيم كردن نمايندگان واقعي همه بخشهاي جامعه عراق، و برگزاري يك انتخابات واقعاً آزاد تحت نظر ملل متحد به‌دور از سلطة رژيم ايران، آزمايش مي‌شود.
رجوي در حضور شخصيتهاي بين المللي از آمريكا، اروپا، خاورميانه گفت رشد و گسترش جريانات افراطي و تروريستي، قبل از هر چيز ناشي از سلطة رژيم ايران بر عراق و سركوبگري مالكي است. به همين خاطر مقابله با داعش بدون خلع يد از رژيم ولايت فقيه و باندهاي تروريستي‌اش در عراق، امكانپذير نيست. آدمكشي و شقاوت داعش و كشتار ايزديها، مسيحيان و سربريدن خبرنگاران كه وجدان مردم جهان را جريحه دار كرده است، آن روي سكه جنايات عصائب‌، كتائب و 9 بدر است كه همزمان به قتل عام زندانيان، انفجار مساجد و كشتار نمازگزاران و غارت و ارعاب مردم مشغولند.
رجوي گفت: فجايع امروز عراق از آنجا ناشي مي شود كه آمريكا رژيم ايران را در حاكميت عراق سهيم كرد و با خروج نيروهاي خود، اين كشور را به طور كامل به ملايان تقديم كرد. وي هشدار داد كساني كه امروز خواهان نقش دادن به ولايت فقيه در مهار بحران عراق هستند، فاجعة بزرگتري را تدارك مي بينند و افتادن از چاله به چاه است. ـ رژيم ايران، با همراهي رياكارانه با خواست جهاني براي مقابله با داعش بر آن است كه سلطه ضربه خورده خود در عراق  را ترميم كند.
خانم رجوي تأكيد كرد آتش تروريسم كه امروز خاورميانه را فرا گرفته، نتيجه كوتاه آمدن غرب در برابر مستبدان و به ويژه رژيم ايران است. بي جهت نيست كه اين رژيم بعد از عراق و سوريه و لبنان حالا يمن را صحنه تاخت و تاز خود كرده و انبوهي آخوند و پاسدار به اين كشور فرستاده و بخشهاي وسيعي از آن را عملا به اشغال خود در آورده است.
وي در مورد مذاكرات اتمي گفت: حكام ايران با استفاده از بحران منطقه مي‌خواهند يا امضاي توافقنامه نهايي را به تأخير بيندازند يا امتيازهايي بگيرند كه راه دستيابي آنها به بمب اتمي را باز بگذارد. هر توافقي كه شامل اجراي كامل قطعنامه‌هاي شوراي امنيت، توقف كامل غني‌سازي و پذيرش بازرسيهاي سرزده نباشد، راه دستيابي به بمب اتمي را براي رژيم باز نگاه مي‌دارد.
شركت كنندگان در اين جلسه ياد 52 تن از مجاهدان اشرف را كه در اول سپتامبر گذشته توسط نيروهاي مالكي قتل عام شدند و همچنين هفت تن ديگر از آنان شامل شش زن را كه به گروگان گرفته شدند، گرامي داشتند. سخنرانان نسبت به خطرهاي عاجلي كه ساكنان ليبرتي را تهديد مي كنند، هشدار داده و از آمريكا و ملل متحد خواستند به تعهدات خود در قبال امنيت و سلامت 2800 پناهنده كه همه افراد حفاظت شده هستند، عمل كرده و دولت عراق را وادار كنند تا محاصره ضدانساني عليه اين كمپ به ويژه جلوگيري از ورود سوخت، غذا و دارو به ليبرتي را  لغو كند. سخنرانان تأكيد كردند جامعه جهاني نبايد در مقابل جنايت عليه بشريت سكوت كرده و اجازه دهد يك فاجعه انساني ديگر در ليبرتي به وقوع بپيوندد.
در اين جلسه علاوه بر خانم رجوي، از آمريكا،، ژنرال هيو شلتون، رئيس ستاد مشترك ارتش آمريكا( 2001ـ1997) تام ريچ، اولين وزير امنيت آمريكا، اد رندل، رئيس سابق حزب دموكرات و فرماندار سابق پنسيلوانيا،... مايكل موكيزي، وزير دادگستري آمريكا (2009 – 2007 )، پاتريك كندي،نماينده كنگره آمريكا (1995-2011)؛ از پارلمان اروپا تونه كلام، جولي وارد، جوديس كرتون دارلينگ نمايندگان اين پارلمان، از الجزاير: سيد احمد غزالي، نخست وزير سابق؛ از سوريه هيثم مالح، مسئول امور حقوقي ائتلاف ملي و دكتر نذير حكيم المرفق، عضو هيأت سياسي اين ائتلاف؛ از هلند: ادريانوس ملكرت نماينده ويژه دبيركل ملل متحد در عراق (2009-2011 )؛ از فرانسه: راما ياد ،مشاور سابق وزيرخارجه در امور حقوق بشر و معاون حزب راديكال؛ دومينيك لوفور نماينده مجلس ملي فرانسه؛ ژان فرانسوا لوگاره؛ شهردار منطقه 1 پاريس ، استاندار افتخاري ايو بونه رئيس سابق د اس ت، ژان پير برار، سناتور سابق  و قاضي فرانسوا كلكومبه، رئيس مشترك كميته فرانسوي براي ايران دموكراتيك، سنتيا فلوري، فيلسوف نوين، از جمله سخنرانان اين كنفرانس بين المللي بودند.
در اين جلسه رابرت توريسلي، عضو سابق سناي آمريكا و نماينده قانوني ساكنان اشرف و ليبرتي كه مديريت اين برنامه را به عهده داشت، نامه طارق هاشمي، نايب سابق رئيس جمهور عراق، به رئيس جمهور آمريكا و دبيركل ملل متحد در محكوميت  قتل عام 52تن از مجاهدان ساكن اشرف در اول سپتامبر 2013 را قرائت كرد. وي در اين نامه خواستار انجام  يك تحقيقات مستقل در باره اين جنايت و احاله مسئولان آن به يك دادگاه بين المللي شده اند. وي همچنين نامه 35تن از نمايندگان پارلمان عراق در همين باره قرائت كرد.
دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران
10 شهريور 1393 ( اول سپتامبر2014)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر