شنبه، اردیبهشت ۱۲، ۱۳۹۴

انهدام تولید، واردات بی‌رویه و خروش کارگران

تاريخ: AM 9:14:11 1394/2/12

واردات از چین



با توجه به بحران اقتصادی و انهدام تولید داخلی و واردات بی‌رویه در حاکمیت آخوندها، شاهد تعطیلی گسترده کارخانه‌ها هستیم در سالروز روز جهانی کارگر به نمونه‌هایی از نابودی تولید و اخراج و بیکار شدن کارگران در داخل کشور می‌پردازیم.
واردات بی‌رویه کفشهای چینی و ترکیه‌ای، تولید کفش داخلی را به تعطیلی کشانده است. در حال حاضر، آمار واحدهای صنعتی تولید کفش بیش از 500واحد رسمی اعلام شده که حدود 58درصد آنها کمتر از 9نفر کارگر دارند و 37درصد از این واحدها بین 10تا 50نفر نیرو دارند و 25هزار واحد صنفی کارگاهی خرد و خانگی نیز در زمینه تولید کفش به‌صورت غیررسمی فعالیت می‌کنند. (خبرگزاری نیروی تروریستی قدس موسوم به تسنیم26دی 93)

ـ در حال حاضر حدود 4000هزار واحد صنفی پیراهن دوز در کشور وجود دارد. که به‌دلیل واردات بی‌رویه، 40درصد از این واحدهای تولیدی تعطیل شده است. (سایت حکومتی جام جم آنلاین31فروردین94)

خبرگزاری سپاه پاسداران موسوم به فارس در مورد تولیدات لباس و پارچه نوشت: امروز، به‌دلیل ورود لباس‌های ارزان و بی‌کیفیت چینی، خیاطان بیکار شده‌اند و با موتورسیکلت مسافر کشی می‌کنند.

ـ به گفته رئیس اتاق بازرگانی ایران، بیش از ۱۰۰ کارخانه تولید آب‌معدنی کشور، به‌دلیل عدم دسترسی به بطریهای پلاستیکی در آستانه تعطیل قرار گرفته‌اند. در صورت تعطیل این کارخانه‌ها، ۵۰ هزار نفر بیکار می‌شوند. (سایت حکومتی خبرآنلاین و سایت دویچه وله فارسی940120)

ـ مجتمع عظیم پلی اتیلن سبک پتروشیمی امیرکبیر و مارون اکنون به علت عدم دریافت خوراک، توانایی تولید مواد خام پلی اتیلن را ندارند. که منجر به بیکاری 5600نفر شده است. (دویچه وله فارسی940120)

ـ یک رسانه حکومتی دیگر نوشت مالیات‌های سنگین ارزش افزوده و بی‌توجهی به مشکلات تولیدکنندگان سنگ کشور، سبب ورود سنگ‌های چینی به کشور شده و باعث تعطیلی کارخانجات سنگ‌بری می‌شود.

ـ کارخانه کمپوست اهر که بزرگترین پروژه بازیافت زباله در استان آذربایجان شرقی بود، تعطیل شده و سلامتی شهروندان این استان را به خطر انداخته است. (خبرگزاری حکومتی ایسنا 940126)

ـ کارخانه‌ها تولید خوراک دام لرستان نیز به‌دلیل عدم تأمین مواد اولیه، کمبود سرمایه در گردش و ناتوانی از بازپرداخت تسهیلات دریافتی، تعطیل شده‌اند. (خبرگزاری اطلاعات آخوندی موسوم به مهر 6اردیبهشت 94)

ـ کارخانه سرب و روی زنجان نیز از سال92 تعطیل شده و تمامی کارگران آن بیکار شدند. (سایت پاسدار رضایی موسوم به تابناک 23مرداد 92)

ـ تولیدکنندگان اسباب بازی در ایران به‌دلیل واردات و مجوز نگرفتن برای این نوع تولیدات، به نابودی کشانده شده‌اند. (خبرگزاری سپاه پاسداران رژیم موسوم به فارس26خرداد92)

ـ نماینده کنگان در مجلس، از بیکار شدن بیش از ۱۰۰ هزار نفر از صیادان بوشهری به‌دلیل افزایش قیمت گازوییل و بنزین و کمبود این سوختها در این منطقه خبر داد.

ـ بنا‌ به گزارش تسنیم، واردات هر کالای خارجی برابر با بیکار شدن یک جوان ایرانی و نیمه‌تعطیل شدن یک واحد تولیدی است که با گذشت یک و نیم سال از عمر دولت یازدهم هم‌چنان بازار در اشباع کالاهای وارداتی است.

واردات هر کالای خارجی برابر با بیکار شدن یک جوان ایرانی و نیمه‌تعطیل شدن یک واحد تولیدی است که با گذشت یک و نیم سال از عمر دولت یازدهم هم‌چنان بازار در اشباع کالاهای وارداتی است. (خبرگزاری وابسته به نیروی تروریستی قدس تسنیم26 دی 93)

ـ بر پایه آمار سازمانهای بین‌المللی، چین در سال 2005 میلادی بعد از آلمان دومین کشور صادر‌کننده کالا به ایران بوده است. چین با پایین نگه‌داشتن مصنوعی ارزش برابری پول خود، از صادرات حمایت می‌کند در حالیکه رژیم ایران با بالا نگه‌داشتن مصنوعی ارزش برابری ریال، واردات را تشویق می‌کند، و تولیدکنندگان ایرانی را به سوی ورشکستگی می‌راند. (سایت اطلاعات نت سال2015)

ـ نماینده مجلس رژیم از ارومیه می‌گوید: تمرکز وزیر صنعت، معدن و تجارت بر واردات کالاهاست و نه تولید داخلی. (سایت پاسدار رضایی موسوم به تابناک 18اسفند 93)

ـ برخی از کارشناسان اقتصادی معتقدند، اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها و به‌دلیل افزایش هزینه تولید، باعث تعطیلی تعدادی از کارگاههای تولیدی و بیکار شدن کارگران این کارگاهها شده است. وزیر صنعت و معدن دولت روحانی چندی قبل اظهار داشت که 14هزار واحد و کارخانه تولیدی تعطیل شده‌اند. آمار مرکز آمار ایران خبر از بیکار شدن ۸۰۰ هزار شاغل در فاصله‌ی پاییز ۱۳۸۹ تا پاییز ۱۳۹۰ داد.

نتیجه این‌که وضعیت بحران اقتصادی به‌خصوص انهدام تولیدات داخلی به‌دلیل سیاستهای غلط دولتهای حاکم بر ایران، منجر به تعطیلی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی و بیکاری کارگران شده است.

این وضعیت کارگران را مجبور ساخته تا به قراردادهای موقت و حتی امضاء قراردادهای سفید، تن بدهند.

اینها البته نمونه‌هایی از خروار ظلم و فشاری است که بر کارگران میهنمان می‌رود و از آنجا که قبل از هرکس کارگران آزاده میهنمان با پوست و گوشت خود ستم و چپاول نظام آخوندی را لمس می‌کنند، علیه این وضعت برمی‌شورند. چنان‌چه روز 8اردیبهشت 94 غافلگیرانه در مقابل مجلس ارتجاع تجمع کردند و نهایتاً هم طی بیانیه‌یی به رژیم و سردمداران غارتگر آن هشدار دادند. آنها ضمن محکوم کردن سیاستهای ضدکارگری و سرکوبگرانه رژیم اعلام کردند: ”ما امضا‌کنندگان این قطعنامه با هشدار نسبت به تداوم سیاستهای سرکوب، فقر و فلاکت و تشدید کم سابقه سرکوب اعتراضات کارگری و اعلام انزجار از تداوم چنین سیاستهایی خواسته‌های خود را اعلام و مصرانه برای تحقق آنها پا فشاری می‌کنیم“.

آری کارگران آزاده میهنمان می‌دانند که برای پایان دادن به درد و رنج اکثریت عظیم مردم ایران از دست آخوندهایی که تمامی ثروتهای ملی و همه دسترنج کارگران و زحمتکشان را در خدمت بقای حکومت ننگین خود به‌کار گرفته است، تنها راه برخاستن و برچیدن بساط ظلم و جور و ستم آخوندی و استقرار آزادی، حاکمیت مردم و عدالت اجتماعی است.

این وضعیت در آستانه روز جهانی کارگر، نیاز به همبستگی هر چه بیشتر اقشار جامعه با قشر کارگر دارد. کارگران سراسر کشور نیز در این روز شعله اعتراضات خود را بالاتر برده و دست در دست سایر اقشار بر خواستهای برحق خود پای می‌فشارند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر