یکی از مقامات سازمان صلیب سرخ بین الملل روز سه شنبه 28 فوریه پس از بازگشت از یمن اعلام کرد که این کشور کمبود ذخیره‌های مواد غذایی رنج می‌برد.
این مسئول سازمان ملل گفت:« مواد غذایی ذخیره شده در یمن برای مدت بیش از دو ماه یا در نهایت 4 ماه بیشتر کفایت نمی کند و این کشور از یک نظام درمانی یمن فلج شده و کمبود شدید بسیاری از اقلام ضروری، به ویژه مواد غذایی و سوخت به شدت رنج می برد.
رابرت ماردینی، مدیر منطقه‌ای خاورمیانه صلیب سرخ خواستار لغو محدودیت‌های وارداتی و تبادل کالاها در یمن شد .
وی در مورد سرنوشت نیم میلیون نفر در بندر «الحدیده» ابراز نگرانی کرد. درگیری های یمن در استان الحدید از سمت شمال به سوی منطقه ساحلی دریای سرخ گسترش یافته است. افزایش درگیری‎ها در مناطق ساحلی باعث وخیم تر شدن اوضاع یمن شده است.
وی در کنفرانسی به خبرگاران گفت:«راههای دریایی از قبیل بندر «الحدیده» و دیگر بنادر این کشور که برای رساندن کمک‌های انسانی مورد استفاده قرار می گرفت به دلیل گسترش درگیری‌ها در حال قطع شدن کامل است».
ماردینی افزود:« اگر این راههای ارتباطی قطع شود اوضاع وخیم‌تر خواهد شد زیرا میلیون‌ها یمنی در این مناطق زندگی می کنند».
وی در باره مقدار مواد غذایی ذخیره شده سازمان ملل گفت:«ذخیره‌ها در حال حاضر تنها برای دو ماه یا سه ماه یا نهایتا چهارماه کفایت می کند اما باید بگویم که ما به کمک‌های بیشتری نیاز داریم».
پیشتر کمیته صلیب سرخ سازمان ملل متحد، از محدودیت‌های اعمال شده بر روی ‌واردات کالا به یمن ابراز نگرانی کرده بود. یمن پس از کودتای حوثی‌ها علیه حکومت قانونی این کشور به ریاست عبدربه منصور با یکی از بدترین بحران‌های اقتصادی ناشی از جنگ میان کودتگران و دولت قانونی روبرو شده است.