23.1.2016
العربیه.نت- فارسی
"بنیاد الن مک آرتور" در گزارشی که به "مجمع جهانی اقتصاد" در داووس سویس ارائه کرده، هشدار می دهد که اگر ورود زباله ها به اقیانوسهای به همین ترتیب ادامه یابد، تا سال 2050 بجای ماهی، مواد پلاستیکی و زباله کارخانه ها اقیانوسها را پر خواهد کرد.
در ظرف 70 سال گذشته انسانها آنقدر مواد پلاستیکی مصرف کرده که می شود تمام کره زمین را با آن غلاف کرد، و سیاره ما به "سیاره پلاستیکی" تغییر نام داده است.
در این گزارش آمده که ما بیشتر مواد پلاستیکی را فقط یکبار مصرف می کنیم، و بعد آنها دور می اندازیم، و زیان اقتصادی سالانه از این ریخت و پاش معادل 120 میلیارد دلار است.
یکی از خطرهای ناشی از این وضعیت، ورود پلاستیک به بدن ماهیان و پرندگان و سپس ورود آن به بدن انسانهایی است که از این ماهیان و پرندگان تغذیه می کنند.
بر اساس این گزارش سالانه 10 میلیون تن پلاستیک در دریاها و اقیانوسها تخلیه می شود. از تمامی زباله های تولید شده توسط انسانها، فقط 40 درصد آنها در خشکی ها دفن می شوند، مقدار کمی بازیافت می شوند، و مابقی به سوی دریاها و اقیانوسها سرازیر هستند.
به گزارش شبکه خبری سی.ان.بی.سی، بیش از 50 درصد زباله های پلاستیک که وارد دریاها می شوند توسط 5 کشور چین، فیلیپین، ویتنام، اندونزی و تایلند تولید می شوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر