طبق گزارش رسانهها، دولت بحرین اتهام این افراد را فعالیتهای تروریستی و ارتباط با رژیم ایران اعلام نموده است.
مقامات بحرین معتقدند ایران به تروریستهایی که در صدد فعالیتهای تروریستی در کشور هستند، پناه میدهد و از آنها حمایت مالی میکند و بحرینیهای زیادی در کمپهای تروریستیِ تحت هدایت سپاه پاسداران آموزش میبینند.
"شیخ خالد" وزیر امور خارجهی بحرین در جریان سفر خود به لندن در اکتبر ۲۰۱۵ گفته بود: "ما علیه تروریسم دولتی میجنگیم. در بحرین هستههایی در حال فعالیت هستند که شرایط را مستقیماً به مقامات خود در ایران گزارش میدهند".
تا پیش از سال ۲۰۱۱، سنیها و شیعیان به شکل مسالمتآمیزی در بحرین در کنار هم زندگی میکردند، ولی پس از آن که مداخلات آشکار رژیم ایران در امور داخلی بحرین به بهانهی حمایت از شیعیان تشدید گردید، این کشور به صحنهی تنشهای فرقهای تبدیل شد.
در سال ۱۹۸۱، "جبهه اسلامی آزادیبخش بحرین"، سازمان نظامی شیعهای که از حمایت رژیم ایران برخوردار بود، در صدد کودتا علیه حکومت بحرین برآمد. از آن زمان، حکومت بحرین همواره نگران گروههای سازمانیافتهی شیعه بوده است. این کودتای نافرجام دقیقاً دو سال پس از انقلاب ایران کلید خورد؛ یعنی زمانی که خمینی بر آن شد تا به اصطلاح انقلاب خود را به کشورهای منطقه صادر کند و کشور بحرین را با اکثریتی شیعه، هدف مناسبی برای این اقدام تشخیص داد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر